maşallah :)
basmazsan 2.o 3.o dizelle aynı yakıyo demektir ki böyle bir araç için çok az bir tüketim :)
Printable View
Aynen oyle,bugun baktım ortalamaya.Benzın az aldıgım ıcın,ortalamaya bakayım dedım,sasırdım!!
Umarım yarn ılk surelerımı acıklıyabılırım...
Aslında tuketım ıcın kassam 10LT nın altına ınerdım cok yavaslamadan,4 gunde kendılıgınden olan bır seydı bu,yanı ugrasmadım 1km bıle... ;)
şaka gibi benim getzle aynı yakıyor :D
Benim tahminim 100-200 700 hp seklinde 5.5 ile 6 saniye arasi cikarir :)
Not: Arkadasim 20 litrelerden assagiya indiremiyorum demisti basinca dogal olarak iyi yakiyor demek :)
700HP de o surelrın altına ıner,cunku benım 640HP lık 997TT ile 5,8 sec cevırıyordum,hatta defalarca denedıgımde sure dusmuyordu.
Bunda sanzıman hızı ve %10 guc var. Sanırım 700 lerde 5,2 sec cıkar dıye dusunuyorum.
Insallah yanılmam...
o tüketim neymiş öyle yaw :) biz arclarımızda 7000/7200 döndüğümüz zaman 14-15 lt yakıyoruz 2.0 hacim ile :) maşallah
Burak n senden killlandim heeee dur biraz seni kurcalim
Bu arada tuneee n olduu?
Tune bu aksam biter heralde,dun aksam basliyamadim.
Bu hafta ilk sureleri post ederim ;)
Kim yapiyor senmi abi caglarmi?
Benim fazla fonksiyonum yok,sadece feedback sagliyorum...
Caglar ve Evotech,iki doktor ne derse o...
resim yokmudur murat bey ?
La doktor benim baska isim bulun kendinize :)))) Hehehe isterseniz hks verelim size heheheh
Moda oldu cnmmmmm vallla dr mktor
kankacım zaten herkez yapıo artık reklamını ama birazda resım isteruk yani :D
Az kaldi sabrett :))))))
Neyin resmini koyayim baska?
Doktor, pardon ya. ;) isten anliyan diyelim...
Sabretmek bozmak beni,is iyi olsunda...
Reklam cok oldu,bir sure ara vereyim,musteriler adam yiyor,gtr modliyalim diye ;)
pazar gunu pistte tüm sistemler kapalimi süre yapicaksiniz?
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
Sure cikarticak ayar biraz zaman alicak,suan pist set up indayim...
Diğer arabalarınızıda hep takip ediyorum.
Açıkçası bu aralarından en güzeli oldu. :)
Yanlız benim merak ettiğim birşey var; şu anki setupla C16 veya E85 kullanmadan tahmini ne kadar güçte ve yarın Körfez'e GT-R'la mı çıkıcaksınız ?
Yarin Gt-R ile pistte olucagim,insallah 51 in altina inecegim...
En guzeli 4,5 sene onceki Turbom iyi idi,ozamana gore iyi derece olan 100-200 5,8 sec ceviriyordum ;)
En keyifli olan baska bir projem 1M idi,oda pistte olucak yarin..
C16 ile 900hp lerde ve 100-200km 4,4sec bekliyorum....
Yarin pistte 600-610 hp civari olucagim. 14 psi dayim,bugun pist ayarim bitti...
Herkesi yarin beklerim izleyici olarak,davetlimdir...
Murat bey daha once 4.8 yazmstiniz
Sanirsam bu hali ile sure aldiniz ve cok tatminkar oldugu icin 4.4 hedefi koydunuz dogrumu ?
900 hp gtr ile 4.4 cok iddiali bir rakam gercekten
C16 ile olucak,tahminin dogru,bugun pist set up inda iyi sureler aldim...
Senden bir sey kacmiyor,halden anliyorsun ;)
Konustum biraz once,gelin yarin...
Cekim yaparim tabi ama onceki gibi it dalaslari yaparmiyim,bakicaz ;)
Rekoru kirayimda...
Insallah gelicez nasipse
Daha ilk turda,lastiklerim sogukken 50 ye dustum ;) rekoru aldim....
Ancak 2. Turda avans vurdu ve yavaslamak zorunda kaldim :(
Dahada hizlanicakken olmadi...
20-22 derece havada,temiz asfaltta 49 yaparim diye dusunuyorum....
bu tarz konularda fazla yazı yazmayı sevmem :) öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız ve yeni setup. Üzerinde R888 ler mi var şuanda? 640 civarlarında sanırım araç. Bu güç problem oluşturuyor mu körfezde? eski 997 tt ile piste çıkmış mıydınız? çıktıysanız iki aracı karşılaştırabilir misiniz?
Video malesef cekemedim,ksmerayi acmayi unutmusum :(
Foto ve video Ceken coktu,koyarlar umarim...
Malesef pist set up ini test etme sansi bulamadim :( daha 2. Turda avans vurdu,surelerim 53-54 lere firladi. 2. Seansda daha ilk metrelerde avans vurmaya basladi ve pist gunu bitti benim icin malesef. Daha lastigim usinmadan ilk turda 50 yi yapmam ayrica Gtr ile "ilk" defa piste ciktigimida dusunursek,set up oturdugunda ve Gtr in cizgisiyle uyusdugumda 50 nin altina inerim diye dusunuyorum,bakalim...
997tt mk1 degilde,mk2 ile kiyaslarsak porsche daha homojen gidiyor,Gtr daha agresif kullanim istiyor,bieaz kayarak girmek ve apexlerde daha erken gaza orturma istiyor. Lift off u hic sevmiyor,onden cekis gibi arkayi birakiyor...
Frenler iyi fakat sert frende dozaji iyi hissetmek gerekiyor,yoksa basinc fazla saniyorsun ama daha yer oluyor...
On notlarim bunlar,ayrinti istenirse yazarim.
Sadece Gtr i denedim cunku sadece Gtr sahibiyim ;)
Saka bir yana aracini kullanmami isteyen arkadaslarim oldu ama hem cok yorgundum hemde konsantrasyonum Gtr dan kopsun istemedim. Gerci avans izin vermedi ama hic alismadsn ve lastik isitmadan cikan sure,beni memnun etti. Allaha sukur...
Buarada beni kirmayip 5 dak Korfeze ugrayan Baser kardesime ve Hilmiye tesekkurler....
Project car kurallarina uygun yazisalim beyler sohbete cevirdiniz konuyu sabah aksam konu temizlemek zorundamiyiz ? Ceza puani vermeyince anlasilmiyormu acaba :soru:
Tesekkur butonu kullanmak yerine boş yazi yazan arkadaslar birazdan etkilerini gorebilirler ...
Ceza konusunda tecrubeli oldum ;) daha teknik olursa iyi olur...
Avans sorunum olmasa,0,6 sec indirirdim...
Artik bugrayi bekliyorum ;)
Pist gunu konusu acilur,oradan yazilir.
Gtr ve projeyle ile ilgili olanlar buraya ;)
http://img94.imageshack.us/img94/8281/img0633xl.th.jpg
600ps lik ayarda ilk deneme ;)
Abi 50 saniye kabul gormemismi nedir mevzu 52.8 yazmislar senin surene
Nerde okudun ki? Ben direk siteden kopyaladim,ilk 3;
1- Murat Engin: 50.877
2- Onur Tavşancıl: 52.400
3- Ozan Okçuoğlu: 52.960
Sohbette bir konu var orda okudum abi
2. seansın ılk turunda yapmısım o dereceyı ve baskada turum yok,***** avans vurdu.Pompa kıtlenmıs,degıstım sımdı,aksam test edıcem yer uygun olursa.
Official olarak ılk 3 yazdıgım gıbı.
En yakın pıst gununde tekrar denıyecegım.(997TT)