Süphanallahhhhh dedim konuda günceli görünce, epeydir bakmıyordum, bitmemiş daha.
Allah kolaylık versin merakla bekliyorum. Önceki sayfalarda muhabbeti geçtiyse kaçırmış olabilirim ama neden 2.5 blog degil ,?
Süphanallahhhhh dedim konuda günceli görünce, epeydir bakmıyordum, bitmemiş daha.
Allah kolaylık versin merakla bekliyorum. Önceki sayfalarda muhabbeti geçtiyse kaçırmış olabilirim ama neden 2.5 blog degil ,?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
öncelikle kocaman bi maşallah demek istiyorum buradan. projenin bütün fotoğraflarına baktım,yapılanları okudum ve aracınız dışındaki kendi aracım da dahil olmak üzere hepsinden soğudum şuan abicimumarım gönlünüzce bir an evvel noktalarsınız projeyi.saygılar..
BY Göki.
Bu araba benim olsaydı kesin evden kovulurdum çünkü her gün içinde direksiyona sarılarak yatardım![]()
Keşke baştan sona kameraya alıp belgesel haline getirilseydi. Resmen belgesellik olmuş.
tesekkur ederım Allah razı olsun
tesekkur ederım Allah razı olsunsonrakı proje benı aşar
zamanınızı ayırıp okudugunuz ıcın tesekkur ederım Allah razı olsun
tesekkur ederım Allah razı olsun.. oncekı sayfalarda oldu muhabbetı..neden degıl ben ıstemıyorum 2.5 blok sevmıyorum kendılerını usdm oldugu ıcın tukaka gelıyor bana forza japannnnnn
hehehehehe tesekkurler eyvallah Allah razı olsunbu projede daha gelıstırmelerımız olucak tabıkıde ama suan son asamadayız Allahıma cok sukur
ınsallah rabbım gonlunuze gore verırtesekkurler
AKDMOTORS
DRECU
laaaynnnnnnn![]()
maaşallah maaşallah allah nazarlardan saklasın hakan abinin emeğine sağlık senin kesene bereket özgünün dtüne kuvvet![]()
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)