Konu her güncellendiğinde kendi kendime; yahu araba biteli yıl oldu hala yapacak birşeyler bulup inatla yola çıkarmıyorlar, galiba kıyamıyorlar diyorum![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Otomobilin proje hazırlık süresini hatırlıyorum forumda Aydın kardeşe takılanlar oluyordu ne zaman başlıyorsun diye yapılan işin emeği harcanan para ve insan üzerindeki fiziksel baskıları düşünecek olursak bu subaruyu yürürken görmeniz biraz zor olur yani bi whiteside impreza beklemeyin.
Gordugum en kaliteli en profesyonelce yapilan projelerden biri abi basindan beri takip ediyorum transformers detaylarina bayildim kesene bereket gule gule kullan abi ..
Alfa Romeo 159 Booster
on numara bes yıldız olmus turkıye dede boyle aracları gormek sevındırıcı.... projenızde sorunsuz bır sekılde devam etmenızı dılıyorum
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
maşallah,dünyanın en şanslı gc8 i diyebilir miyiz aydın bey aracınız için ?
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Bugun Izmite'te gitmesi bekleniyordu bu essiz Impreza'nin yakinda guzel resimlerini goruruz...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
diycek bişey yok mükemmel proje aracı bi görmek lazım bursada böyle araçları görmek zor kazasız belasız inşallah kullanın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)