merhaba epeydir gelişmeleri yazmamışsınız rodaj bittimi ? .şu an ki durum nedir ? beklentilerinizi karşıladımı ?
Araç satılıktır arkadaşlar. Tanıdığa gitsin istiyor şu anki sahibi , o yüzden ilan açmadı.
Motorda sorun olmuş , 5.000 civarı masrafı var.
İstenen rakam 27.000 TL . Rakam oldukça uygun , hızlı satılsın istiyor.
Talihsiz bir şekilde motorumuzda problem çıktı projeye start verdik, AVK servis ile birlikte motorumuz söküldü ve Darton gömlek ve Cp forged piston siparişlerimiz verildi.
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
senın canın sag olsunolur öyle şeyler
200sx tamamen şanssızlıkla karşılaştı
fakat ben bu işe parmak atmak istedım serkan abınınde kanına girerek
avk servis güvencesi ile komple baştan yapmaya karar verdik tek civatadan kaçmadan
çok saglıklı olucak motordan çıkar çıkmaz ecu ve metonol kiti tamamen
sorunsuz bi şekilde 400 leri kovalayacagız![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Dartonlarımız geldi
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
Ana ve kol yataklarımız ACL
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
Cosworth contamız
NİSSAN 200SX S14A
AVK SERVİS
Orcunnn
Ecu Fast
THANKS
Serkan abi hayırlı olsun bu sefer sorunsuz biner keyfini çıkara çıkara kullanırsın inşallah.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Abi en doğrusunu yaptın toplamakla istediğin güçleri alırsın inşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
flying coffin
Serkancım hayırlısı olsun, emeğinin karşılığını en iyi şekilde alman dileğiyle kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Serkan abi öncelikle talihsiz durum için duyunca üzüldüm ama sonrasında proje olayına girmene çok sevindim.. İnşallah herşey gönlünce olur, dıştan zaten arabanın Maşallahı var motorda sıfırlanınca güle güle binersin İnş. Takipteyiz projeni, Allah bol bol sabır ve kesene bereket versin abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)