çok iyi ya yüksek sıkıştırmaya aşırı besleme benim çok hoşuma gidiyor eminim çok zevkli olmuştur :) maşallah
Printable View
çok iyi ya yüksek sıkıştırmaya aşırı besleme benim çok hoşuma gidiyor eminim çok zevkli olmuştur :) maşallah
bide kadran videosu varsa sevinirim
9.2 olması lazım 0.7 yi denemek lazım :)
hayırlısı olsun abi... forum bornova toplantısında awatarındakı fotolar çekılırken biraz bahsetmiştin...hayallerine kavuştun :) boll randımanlı sorunsuz zevalsiz mutlu huzurlu sürüşler....
sağolun arkadaşlar....hepinize teşekkür ederim...
-evet biraz daha geliştirmek istiyoruz....şu anda 0.4 bar basabiliyoruz...öncelikle bunu 0.5 yapmak hedefimiz....sonra güzel bir beyinle birlikte belki 0.7 bar basıcaz.....stock motorla 0.7 barın üzerini zorlamayacağız....
-kadran videosu çektik....çok yakında paylaşacağım....
-evet tolganında açıkladığı gibi integraların sıkıştırmaları düşük....turbo uygulamaları için oldukça uygun....
-0.7 yi bende çok merak ediyorum :icon_tup: , ama DOKTOR şimdilik yasak dedi :o
-hakancım sesler felan gitmiş...baya kapmışsın şifayı...iyileşince deneriz bol bol...yarış pistinde ilk denemeyi yapmış sayılırız aslında :icon_tup:
kadranı merak ediyoruz ozdin abi bu arada bnm sorun map sensörunde deil ona gelen kablo yannış bağlanmış ondan olmus baska bi integraya bakarak kabloları düzelttik arabada düzeldi o gün de ilgilendiğin için saol ;) bu arada mapla ilgili fikirlerin varmıs :D nedir onlar ne gibi deişiklik yapacaksın ne farkedecek :D
hayırlı olsun abi, güle güle kullan..
...........
Özdin abicim....
sonunda gerçekleştirdin projeni, hayalini....
kazasız belasız, keyifli sürüşler diliyorum... allah pistonlarına-kolarına-boostuna zeval vermesin...
içimdeki integra sevgisini çarpan, bölen, kafamı allak bullak eden adamlar, ellerinize sağlık hepinizin...:p:p
(Özdin abi:Bravoo:Mutluay abi:Bravoo:Tolga abi:Bravoo:Gökhan AGUŞ:Bravoo:)
:allaalla:
Ellerinize saglık,kazasız belasız arızasız sürüsler diliyorum,bi ara Manisa' ya bekleriz yine...
turbo hondaları seviyoruz kazasız belasız sürüşler dilerim umarım projenin devamıda senin acından mutluluk verici olur :)
sağolasın kardeş....ustanız hiç bahsetmedi biz bu kabloları elledik diye....bu yüzden map sensörünüz arızalandı diye düşündük...neyse kolayca hallolmuş sevindim....şu anda en güvenilir seviyelerdeyiz.....balki biraz daha zorlayabiliriz ilerde...bakalım :icon_tup: