çok iyi ya yüksek sıkıştırmaya aşırı besleme benim çok hoşuma gidiyor eminim çok zevkli olmuşturmaşallah
çok iyi ya yüksek sıkıştırmaya aşırı besleme benim çok hoşuma gidiyor eminim çok zevkli olmuşturmaşallah
bide kadran videosu varsa sevinirim
9.2 olması lazım 0.7 yi denemek lazım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hayırlısı olsun abi... forum bornova toplantısında awatarındakı fotolar çekılırken biraz bahsetmiştin...hayallerine kavuştunboll randımanlı sorunsuz zevalsiz mutlu huzurlu sürüşler....
sağolun arkadaşlar....hepinize teşekkür ederim...
-evet biraz daha geliştirmek istiyoruz....şu anda 0.4 bar basabiliyoruz...öncelikle bunu 0.5 yapmak hedefimiz....sonra güzel bir beyinle birlikte belki 0.7 bar basıcaz.....stock motorla 0.7 barın üzerini zorlamayacağız....
-kadran videosu çektik....çok yakında paylaşacağım....
-evet tolganında açıkladığı gibi integraların sıkıştırmaları düşük....turbo uygulamaları için oldukça uygun....
-0.7 yi bende çok merak ediyorum, ama DOKTOR şimdilik yasak dedi
-hakancım sesler felan gitmiş...baya kapmışsın şifayı...iyileşince deneriz bol bol...yarış pistinde ilk denemeyi yapmış sayılırız aslında![]()
kadranı merak ediyoruz ozdin abi bu arada bnm sorun map sensörunde deil ona gelen kablo yannış bağlanmış ondan olmus baska bi integraya bakarak kabloları düzelttik arabada düzeldi o gün de ilgilendiğin için saolbu arada mapla ilgili fikirlerin varmıs
nedir onlar ne gibi deişiklik yapacaksın ne farkedecek
![]()
Özdin abicim....
sonunda gerçekleştirdin projeni, hayalini....
kazasız belasız, keyifli sürüşler diliyorum... allah pistonlarına-kolarına-boostuna zeval vermesin...
içimdeki integra sevgisini çarpan, bölen, kafamı allak bullak eden adamlar, ellerinize sağlık hepinizin...
(Özdin abiMutluay abi
Tolga abi
Gökhan AGUŞ
)
![]()
Ellerinize saglık,kazasız belasız arızasız sürüsler diliyorum,bi ara Manisa' ya bekleriz yine...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
turbo hondaları seviyoruz kazasız belasız sürüşler dilerim umarım projenin devamıda senin acından mutluluk verici olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)