User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
187 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Turbo Teggy.....

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CARdeş satılınca çoook üzülmüştüm. Demiştim ekürime satma, motoru cincik gibi topladın, ilerde temiz bir setup yaparız, üfleriz yine Neyseki döndü dolaştı yine CARdeş olduk, hem coilleri ile hem de tüpü ile daha iyi bile oldu. Ekürim de bi güzel makyajladı, çok seksi oldu çoook.

Türkiye sınırları içerisinde bir o kadar seksi, bir o kadar hızlı, aynı zamanda şehir için 23kr yakacak kadar da ekonomik başka araç varsa beri gelsin

Kazasız belasız problemsiz gazlaman dileğimle ekürim.

Seninle aynı klasmanlada olmadık şimdiye kadar, benim CAR geliyor yolda, sanımız sıkıldıkça bol bol gazlarız artık 0.7barlarda...
    sağolasın dadlım gıymatlım....car'daş lar gene bir araya geldiler yıllar sonra....evet bir süre basınç açtııtmam sana acık keyfini sürelim birlikte gazlayıp....sıkılınca şampiyonlar ligine yollarız seni ))))) ... merakla bekliyorum....0.7 bile çok....senin 0.5 inle anca başederim gibi geliyo bana...neyse hayırlısıyla gersin diğer car'ımızda görelim bakalım

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özdin abicim ellerine sağlık, maşallah çok güzel olmuş.. 2008'deki haline binmek nasip olmuştu, bunu da yakından görürüz umarım

Ben de üşengeçliğimden kurtulabilsem, bir de anlatımım senin kadar güzel osla bir konu açacağım ama 1 sene oldu projeyi bitireli, hala yapamadım

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana dedik dimi satma diye , timuda sende sattınız bak pişman oldunuz, teg satılırmı abi ya , bak halille bana bi aldık aslanları yıllar önce ,ikinci arabalar hep değişti ama tegler artık aile bireyi oldu bizim için.. bu arada maşşallah tüplü vtec turbo fena olmuş allah hayırlısıyla sorunsuz binmeyi nasip etsin inşallah

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bea neren nereye arabayı sattığın o günüde hatılıyorum maşallah aracına tekrar kavuşmuşsun abi motor içine girmeyi düşünmüyormusun abi ?
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

H.bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAŞALLAH ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN.

Kardeşim konuyu yeni gördüm,bu teg başka teg olduğunu düşünmüştüm eski tegine kavuşman çok iyi olmuş.Senin adına çok sevindim.
    Car cok eski tanıdığımız nadir bulunan hatta artık bulunamayan temizlikte bir teg ve hakettiği gibi dolduruldu emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatihim sağolasın...özledim valla...ne zaman yolun düşerse gel beklerim hem gezer tozarız hem hasret gideririz....
    gelicem abi kısmetse müsait bi zamanda
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evettttt son durumlardan bahsedeyim biraz....bundan üç yıl önce arabama motor yapılırken gömleklerden bir tanesindeki çizik çok derin olunca gömleklerden birin tanesini değiştirmek zorunda kalmıştık....üç yıldır hiç bir sorun yaratmadı bu tek gömlek....ancak arabayı geri aldıktan sonra ***** turbo işin içine girdi....aklımın bir köşesinde sürekli duruyordu o tek gömleğin değiştiği...ama bu kadar dayanıksız olabileceği hiç aklıma gelmemişti (((((

ve işte 0.7 barda sonradan çaktırdığımız o gömleğin akıbeti )))))))))))

öğrendikki sonradan çakılan gömleklerle fazlaca cesaretli olmamak lazımmış.....

diğer malzemelerimiz gömleklerin 3 tanesi pistonlarımız yataklarımız hala ilk günkü gibi tertemiz çıktılar....30.000 km bu motor için çok önemsiz bir kilometre olmuş )))))))

bizede bahane oldu ne zamandır çok istediğim motor içi güçlendirme çalışmalarına startı verdik..... yeni malzemelerimizin siparişlerini verdik....dartonlarımız kollarımız pistonlarımız yolda....yeni motorumuzun detaylarını yine sizlerle paylaşacağım....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz gayet güzel kullanıyoruz hiçbişi olmadı 2 barda nos bile bastık ama bu biraz titresim e maruz kalmış gibi

Hayirli olsun arada
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

vtecturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun.block guard varmıydı?

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun özdin abi
    artık gelecek parçalarla seni de devler ligine yollıcaz desene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz gayet güzel kullanıyoruz hiçbişi olmadı 2 barda nos bile bastık ama bu biraz titresim e maruz kalmış gibi
    Orjinal integra bloğuna çakılan yansanayi gömleğemi 2 barda nos bastın özgün ? Eğer öyleyse maşallah dicem )))) ... Yoksa elmayla armutmu yapıyon ? Ama açıkçası bu kadar düşük basınçta beklemediğim bir durumdu o gömleğin çatlaması.... Knock yoktu o sırada zaten dinliyordum..... Ama titreşim olmuşmudur ???? .... Olsaydı zırıltısını duymazmıydım ?????? .... Block guard engellermiydi ?????? .... Bu sorular galiba cevapsız kalıcak )))))

Hayır block guard yoktu. Onluk basınçta yoktu. 0.7 barda son derece masum bir basınçtı aslında. Diğer gömlekler daha dün honlanmış gibiler. Su koyveren sonradan çakılan tek gömlek....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun özdin abi
    artık gelecek parçalarla seni de devler ligine yollıcaz desene
    Sağolasın can ))... Seninde gözün aydın nihayet özgün izmirde.... Bekliyoruz crx'i ....

Zaten planladığım bi şeydi motor içine dalmak... Ama biraz erken oldu )) ... Amaç çok güçlü olmak değil... Rekabetçi olsun seviyorum ben..... Darton kol piston siparişlerimizi verdik bekliyoruz.... Rodajdan sonra en uygun basınçta bırakıcam.... Tahmini 1 bar civarı olur günlük....

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    off yemede yanına yat..

ir bakıma iyi olmuş o zaman özdin abi

şöyle 350-400 hp ler iyi gelir integraya
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolasın can ))... Seninde gözün aydın nihayet özgün izmirde.... Bekliyoruz crx'i ....

Zaten planladığım bi şeydi motor içine dalmak... Ama biraz erken oldu )) ... Amaç çok güçlü olmak değil... Rekabetçi olsun seviyorum ben..... Darton kol piston siparişlerimizi verdik bekliyoruz.... Rodajdan sonra en uygun basınçta bırakıcam.... Tahmini 1 bar civarı olur günlük....
    abi nedense senden belli bir sınırda kalma hedeflerini hep duyuyorumda o çıta nedense hep yükseliyor ama böyle daha iyi bırak yükselsin
    old is cool

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal integra bloğuna çakılan yansanayi gömleğemi 2 barda nos bastın özgün ? Eğer öyleyse maşallah dicem )))) ... Yoksa elmayla armutmu yapıyon ? Ama açıkçası bu kadar düşük basınçta beklemediğim bir durumdu o gömleğin çatlaması.... Knock yoktu o sırada zaten dinliyordum..... Ama titreşim olmuşmudur ???? .... Olsaydı zırıltısını duymazmıydım ?????? .... Block guard engellermiydi ?????? .... Bu sorular galiba cevapsız kalıcak )))))

Hayır block guard yoktu. Onluk basınçta yoktu. 0.7 barda son derece masum bir basınçtı aslında. Diğer gömlekler daha dün honlanmış gibiler. Su koyveren sonradan çakılan tek gömlek....

Anılda 1.8T gömlek çakıldı konyadan türk mali 2 bar + 100 shotta nosla geçen sene yarıştı saniyeleri biliyorsundur saten integradanda güçlüdür eminim

2.5 da kırldı gömlek çatladı amma velakin yukardan aşağı değil üstündeki yüzüğü kopardı şimdi sartonsöyledik ama geçen sene komple konyaarlarla yarıştı 1 çok arabada 1.5 üstü bastım evet varmı sıkıntı ?

knock olmadan o beygirlerde o titresimler zor kulaklığı kontrol etttirmeni öneririm zırıltsını duyman imkansız abi
    blockguard engellerdi orjinal gömleklerime ben 2 bar basıyordum 1,98 mi ne b16 nin
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tahmin ettiğim gibi elmayla armutu kıyaslamışsın özgün .... Bahsi geçen gömlek yan sanayi gömlek... Turbo gömleği değil.... Orjinallerin ne kadar dayanıklı olduğunu biliyorum... Bu yüzden yan sanayi gömleğin 0.7 barda kırılacak kadar zayıf olabileceği aklıma gelmemişti hiç.... Merak etme o kulaklık gayet iyi çalışıyor )))) ... Hatta bi ara görüşelimde sana HADiSE dinleteyim ))))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya mali ne abi turk mali gomlek tam anlayamassin darton degil )

Abi senin isin basindan askindir ayarlar gayarlar )))
    www.drecu.com

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her işte bir hayır vardır CARdeş boşver. Bak ben 9250 çevirecem derkene komple motoru dağıttım; krank, pistonlar, egzantrikler, rokkerlar gitti. Ama ne naptık, hacmimizi artırdık, daha bi eğlenceli olacak vsvs. Vardır her işte bir hayır

evettttt son durumlardan bahsedeyim biraz....bundan üç yıl önce arabama motor yapılırken gömleklerden bir tanesindeki çizik çok derin olunca gömleklerden birin tanesini değiştirmek zorunda kalmıştık....üç yıldır hiç bir sorun yaratmadı bu tek gömlek....ancak arabayı geri aldıktan sonra ***** turbo işin içine girdi....aklımın bir köşesinde sürekli duruyordu o tek gömleğin değiştiği...ama bu kadar dayanıksız olabileceği hiç aklıma gelmemişti (((((

ve işte 0.7 barda sonradan çaktırdığımız o gömleğin akıbeti )))))))))))

öğrendikki sonradan çakılan gömleklerle fazlaca cesaretli olmamak lazımmış.....

diğer malzemelerimiz gömleklerin 3 tanesi pistonlarımız yataklarımız hala ilk günkü gibi tertemiz çıktılar....30.000 km bu motor için çok önemsiz bir kilometre olmuş )))))))

bizede bahane oldu ne zamandır çok istediğim motor içi güçlendirme çalışmalarına startı verdik..... yeni malzemelerimizin siparişlerini verdik....dartonlarımız kollarımız pistonlarımız yolda....yeni motorumuzun detaylarını yine sizlerle paylaşacağım....
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konya mali ne abi turk mali gomlek tam anlayamassin darton degil )

Abi senin isin basindan askindir ayarlar gayarlar )))
    Ben tam anladım anlamasına ama sen neden anlamak istemedin onu anlamadım gıymatlım.... 1.8 t konya gömleği ile .... İntegraya çaktığımız gömlekler aynı ölçülerde değildir herhalde... Malzeme kalınlığı ne kadar fazla o kadar sağlam.... Ama ikisini karşılaştırıp tekrar bu konuda paylaşırım ))) .....

Ayrıca benim ayar işlerime ilgin beni çok mutlu etti söylemeden geçemiycem )))))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)