alooo yaptımı ayhan aga ayarları?actınızmı vtec :)
Printable View
alooo yaptımı ayhan aga ayarları?actınızmı vtec :)
Dogus ustamiz ve rektefiyecimiz boyle istedi bu sekilde rodajimizi yaptik, 3 ayri tip, yani mineral, yari sentetik, tam sentetik yaglari kullanmak benim fikrimdi. Mertcan 20/50 konusunu aciklamis zaten. Stlegal cem abi falan herkes castrol edge 10/60 onerdi.
Abi sifirdan yapmak buyuk dert, buyuk paralara geldi, battim yani bir nevi ama ne yapalim olacagi varmis, boylede cok guzel oldu.. 11.000'lere geldi ruhsata isletmeyle birlikte beyin ayari yagi falan.
Simdilik sadece vtec acti, ayarlarini tam yapana kadar 7000 dd kesici koydu, en azindan vtec aciyoruz hafiften.
Bu arada ilk vtec actiktan sonra 2 tur dondum aracla sefakoyun etrafinda, ne illet seymis bu vtec cildirtti beni :D
Sametim vtegin hayırlı olsun,kısmet olursa haftaya geliyorum istanbula bende ayar için araşalım bebegim :P
şii nooluya laa bursa yaramadı sana :D
Hayırlı olsun :)
airmass lı bi video gelsinn :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151211261704426
ilk 10 sanıyede airmass cızırtısı :)
https://www.facebook.com/photo.php?v...=video_comment
Tamam kanka ararsin beni :)
Sagolasin Kardesim..
Kanka sagol elinize saglik, desibeli dayanikli bi kamera ile bulup cekmek lazim, sesin her tanesi belli olmuyor, tam vtec acarken cekseydin cok iyi olacakti, kacirmissiniz :) Ama olsun airmass sesi duymus olduk
Bugun yarin beyin ayarim yapilacak zaten. :)
aracı canlı canlıda gördük maşallah kardeşim cok güzel bi aracın var.
seside cok güzel inşallah nefeside açılcak daha fazla yeni motor daha.
Maşallah kardeşim.
güzel güzel, canlısınında maaşallahı var :) kazasız belasız kardeşim
olm napalım 3310 la ancak bu kadar çekebildik :D
hafta sonu daha güzelini çekeriz gerekırse :)
Sonunda ayarimiz oeme yakin yapildi. Aracta ben dahil 3 kisiydik, toplamda 250 kg.
Vtec kick 5000 rpm.
Launch control 6100 rpm.
Shift Light 8200 rpm.
Rev limit 8400 rpm.
Aracin kaderi tamamen degisti, 7000'de kestigi zamanlar hicbirsey anlamiyormusum, asil 7000'den sonra kafayi yiyor. :)
2 kez devir videosu cekti, insallah en yakin zamanda yukler arkadas. 3. vitesten sonra cok iyi cekemedim, cok sallandi.
Masalalh kanka az önce konustum ayhanla cok cok iyi oldu dedi .:)
Allah tekerini düz bastırsın kanka güle oynaya kullan inşallah.
He bu arada cuma günü gelemicem galiba ama en kısa zamanda yanındayım :D
Maşallah maşallah hayırlı olsun bu arada :)
hayırlı olsun kardeşim.