samet bu hafta bıter inş.ta hafta sonu gorme şansımız olur :)
Printable View
samet bu hafta bıter inş.ta hafta sonu gorme şansımız olur :)
Aracin beyni vtec olmamasina ragmen bugun muayene goturdum, sorunsuz gecti; hicte sandigim kadar zor olmadi, dedikleri kadar varmis.
Fakat trafik tescil islemlerinden gecikme dolayisi ile 72 TL ceza yedim. Son gun yarindi, fakat sondan bir onceki gunde son gun sayiliyormus. Bu konudada sizleri bilgilendirmek istedim.
Sametinde belirttiği gibi araçta sona geldik arkadaşlar bende bugün p28 beynimizi cipledim kismetse pazartesi salı takip rodajimiza devam edicez ve roda sonunda gelsin rollingler :-)
samet kardeşim baştan sona okudum konunu maşallah allahın izniyle kavuşuyorsun istediğine allahım kaza bela göstermesin
Verilen Emeklere Deger Bir iş çıkarmıssınız Ağız tadıyla binin.'MASALLAH'
sametim c.tesı gecesi beni aradıgında kalabalıktık 3-4 araba wardık, yoksa geride dönerdim. ama inş. bu hafta paslaşırız :)
kolay gelsin.
Ileri dogru kisa ve hafif volan koyma gibi bir niyetim var bakalim Melii abi ama ne kadar zaman alir bilemiyorum :)
Sagolasin abi tam olarak bitmedi ama %95 islemler tamam..
Tesekkurler Sercan abi sagolasin, insallah problemsiz sekilde vtec acariz..
Kardesim bitmedi daha ama ucundan azicik cikarttik bakalim :)
Sagolasin Murat abi bir gun vtec'im olacagini hic dusunmezdim, biliyorsun konusmustuk senlede..
Sagolun tesekkur ederim cok titizimdir bu tur konularda, buyuk masallahin icin tesekkurler :)
Sagolasin Engin, sorun degil kardesim, tam anlamiyla bitsin duzgun calisirken gor en azindan :)
Mesaj kutun dolu dostum p.m atamıyorum :)
Sonunda p28 beynimizi taktik fakat bir yerde yanlis giden birseyler var, ona tekrar bakilacak bakalim. Sira geldi vites kollarini tekrar isleme sokmaya ve headers takmaya. KDVTi Metin abinin yoluyla sozlestigim headersi bugun yarin alip takacagiz insallah.
Dun randevulu olarak gittigim trafik tescil subesine ne yazikki muayeneden onayli EK1 belgem olmadigindan islemimi yapmadilar. TUVTURK ek1'e gerek yok diyor, trafik tescil ek1 istiyor.
Acikcasi zar zor yeniden muayene istasyonuna gittim ve ek1 belgesi doldurup sira beklemeden tuvturk damgasini vurdurdum onceki vermis olduklari tespit belgesine gore.
Simdi Trafik tescil icin randevu almak istiyorum, ne yazikki dolu. Beklicez artik ne yapalim en azindan isimiz gorulcek sonucta.
Ayriyetten bilginiz olsun arkadaslar butun tadilatlardan sonra EK1 belgesi gerekliymis, yapacaklara ufak ama can alici bir bilgi.
başarılı bi çalışma tebrik ediyorum..
Headersi aldim, ezik kismi var biraz, tamir olacak mi ona baktiracagim haftaya insallah.
İadeyi ziyarete geldim Samet'cim, kazasız belasız olsun, kocaman bir Maşallah.!
Bu arada Spoon'lar 15 mi 16 mı ?
VTi'lar gitti, mat siyah 16" Spoon'larım da gitti gibi şuanda. :(
Wilwood 310mm Big Brake Kit girse keşke 15-16 farkmaz Spoon olsun Mat Siyah olsun. :D
samet kardesim benim eski hıdırı aldıysan tamire gerenk yok ;)
sametım posta kutun dolu kardeşim benım:)))