Önceki turbomuzu beğenmemiştik, Arda ve Emre de saolsun kırmadılar bizi değiştirdik turbomuzu. Pazartesi günü motoru toplamaya başlayacağız artık ufaktan.
Yeni turbomuz:
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Konuyu Baştan sona inceledim gerçekten büyük bi emek var arabanın üzerinde ellerinize sağlık en son halinide merak ediyorum.motoruda bittikten sonra şöyle iyi bi video Fena olmazz![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Bugün Gökhan kardeşim geldi, dedi gel girişelim motora dedi. Ayıpsın dedim. Giriştik. Daha doğrusu o girişti ben fotoğrafladım.![]()
İyi seyirler...
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
temizlik cok basarılı olmus elinize saglık![]()
konuyu takipteyim uzun zamandır ama yine değinmeden edemicem gökhan bey gerçekten helal olsun elinizde her türlü marifet var bigün araç toplamaya karar verirsem kesinlikle ama kesinlikle yanımda olmanızı isterim hatta salça olurum her gün rahatsız ederrim dayak bile yesem gitmem banane banane der yine sizi alırım yanıma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
www.honda-tech.com
bırde yenı kesfettım ben bır urun a101 de aspırın dıye bır ılac war onuda denemenızı tawsıye ederım yok boyle bır cozucu kesın deneyın yakınlarınızda warsa 2.5 tl gıbı bır fıyatı war sprey zaten 6 lıtre aldım ben
büyük emekler harcıyosunuz herşey yolunda gider inşallah![]()
Merakla bekliyorum çıkmasını
maşallah proje çok güzel ilerliyo
Gökhan kardeşimize de ayrı i maşallah bayağı bi emek sarf etmiş araö üzerinde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)