Kamyon turbosu kullanırsan olacağı oydu abim... Neyine yetmedi 1.8 passat turbosu :D :D :D Allah kolaylık versin şahane gidiyor her şey :)
Printable View
Kamyon turbosu kullanırsan olacağı oydu abim... Neyine yetmedi 1.8 passat turbosu :D :D :D Allah kolaylık versin şahane gidiyor her şey :)
Estf, her zaman kardeşim ne demek lafı bile olmaz :D Ahahaha tamam kanka söz İzmir KİM girdiği an ölüm tehlikem var diyip alıcam :D
He ya, kamyon turbosu, as950 direksiyonu, nolacak bu halim Koray, sen söyle. :D
Valla kanka karar senin, yerçekimi bildiğin can ciğer kankam, ben kendimi ona bırakıyorum, aramızda kim varsa o kişinin icabına bakıyor. :D
maaşallah çok güzel olcak inş :)
bitince umarım canlı görürüz, kesenize bereket..
Hocam yanlış anlama montaja felan laf etmiyorum ama kaliper diskin tamamına temas edemiyor gibi geldi. Sanırım balatayı takmadınız ama kaliper çok uçta gibi duruyor. Tepeden kaliperi ve arasına giren diski görecek şekilde yakından foto çekebilirmisin. Bana hala 16 spoon ile olabilir gibime geliyor.
Allah herşeyi gönlünüzce verir inşallah. Güzel proje sonuçlarda iyi olacak gibi
Detaylı foto çekemedim ama şöyle anlatayım, kaliperi direkt diske oturtunca giriyor ama arada bir parça var, kaliperi o parçaya, parçayı da poryaya oturtuyorsun, o anda dışar doğru 2-3mm çıkıyor kaliper ve janta değiyor. Balataların takılı olmayışından dolayı gözüne öyle gelmiş, benim de öyle oldu, yakından bakınca anladım olayı. İnan her türlü kombinasyonu, çözümü denedik nafile...
Abi hedef kac hp?
Turbomuz 3076'ya denk bir turbo, motorumuz 1970CC, sıkıştırmamız 9.0:1. Ama üst kapağımız olsun, egzantriklerimiz olsun, boğaz kelebeği olsun, emme manifoldumuz olsun şuanda hepsi standart. Hedef çok birşey düşünmüyoruz, 0.9-1.1bar arası bir basınç basacağız, 350-400hp arası verir diye tahmin ediyorum...
Maaşallah.
masallah kıngo:D parcalarda super:D
abi gökhan abinin ve senin emeğine hastayım takip ediyorum sürekli ayrıca. spoon jantlar satıldı mı yoksa duruyor mu birde e-bay'dan mı getiriyorsun ürünleri ?
Abi herşeyin isteklerin doğrultusunda gitmesine çok sevindim,inşallah sağlıklı düzgün şekilde yollara koyulursunuz..Elimizden gelen birşey olursa herzaman hazırız . :)
Berk
Valla hepinize tesekkur. Panpa ozellikle sana, orda elim ayagim oldun. Isleri hallediyosun. Bi kere de burdan tesekkur edeyim sana. Allah razi olsun.
Emegi gecen herkese tesekkür, proje belli cok guzel ilerliyor. Insallah en kisa zamanda tamamlariz... sonra ta-ta-ta-aaata---tatattatt :D
Allah nazarlardan saklasin.
.............
uğurcummm :)) biraz gec oldu konunu gördüm bir saattir inceliyorum kağanla konuşuyorduk o verdi linkini projenin hikayesi çok güzel olmuş gökanında inanılmaz emekleri var tebrik ederim kendi arabası gibi calışmış bravo hju ya ,gerci burdan gec kalsamda canlıda zaten görüşüp konuları konuşuyorduk ,ama burdan özetini gecmek güzel oldu hayırlısı kareşim inşallah cok güzel olucak sonu ve sende emeğinin karşılığını allıcaksın :) şu paralarımı satarsam bende turboya gecicem atmosferik takıldığım yeter birazda haram gücle uğraşıcam :) tekrar hayırlısı olsun kardeşim benim ;)
Uğur parçalar 10 numara çok sevindim. Jant konusunda acele etmeseydin keşke, haf ın jantlarını verebilirdim sana cuk olurdu.
Bu arada yeni manifold la klima iptal oluyor mu olmuyor mu onu anlamadım yaw? :) Döküm manifoldun ağzına 1cm lik flanş kaynatıp o şekilde de kullanabilirdin bu sefer bloğa değmezdi, ama yeni manifold klima yı iptal etmiyorsa daha iyi en azından flow u güzel ve egt si düşük 10 numara olur tabi.
Qtp yi de montajlarken mümkün olduğunca arka tarafa biyere montaj ettir yoksa mekanizması bozuluyor aşırı ısıdan kitleniyor vs aklında olsun.
Arada gidip Apo ustayla filan muhabbet ediyoruz herşey harika gidiyor kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah kardeşim :)