Vay bee. :)
Projenin sonunda bitmesine çok sevindim. :) Hayırlı olsun. :) MaşAllah. :)
Birde bitüselfi İzmir'de nereden temin ettiniz acaba? :)
Printable View
Vay bee. :)
Projenin sonunda bitmesine çok sevindim. :) Hayırlı olsun. :) MaşAllah. :)
Birde bitüselfi İzmir'de nereden temin ettiniz acaba? :)
maşallah abi çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
Vallahi arkadaşlar tebrik ediyorum proje dedikleri 3-4 yıl sürüyor bitmeden vaz geçiliyor genellikle.. Siz hem erken bitirdiniz hemde 'bence' çok iyi bir sonuç aldınız.. Artık bitti diyormuyuz şimdi.. :)
Masallah abi sonunda bitti demek hayirli olsun gule gule kullanmak nasip etsin Allah :)
ok gibi olmuş ok ok, maşallahhh...
Kazasız belasız..
ALLAH nazarlardan saklasın..
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin. sıkıntısız birşekilde binmek nasip eder inş. yüce ALLAH
kardeşim gözün aydın, tekrar eski günlerinizden bile daha iyi olmanıza çok sevindim ve bunca uğraş sonucu Rabbim hayırlı, uğurlu, güle güle binmeyi nasip etsin inşallah :)
Hayırlısıyla Kazasız belasız Sıkıntısız kullanmanı nasıp etsın allah .Emegıne saglık
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.bence tek yapılması gerekenler kapı kolu,çıta,marşbiyel ve plakalığın olduğu kısmı orjinal siyaha çevirmeniz olucaktır bu ayrıntılar bence arabayı çok daha güzel gösteriyor.
Beşiktaş baskı app çok yakışır :)
maşallah baya emek vermişsiniz
Rodajımız bitti sanırım, rodaj sonrası ayar yaparkenden ufak bir "bukle"... 2-3-4 yapıyorum, 5'e atamıyorum(heyecan :D) ama olsun ben halimden memnunum...
Tekrardan başta Özdin Abi'm, Kağan kardeşim ve Cem Abi olmak üzere, emeği,yardımı,neşesi dokunan herkese tek tek teşekkürler...
AU Yollarda ;) - YouTube
MAŞALLAH kardeşim..
Kardesim masallah...
Maşallah kankacım
kazasız belasız canım kardeşim.... çok emeğin var bu arabada... bu günkü mutluluğunu fazlasıyla hakettin.... allah güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah.... maşallah...
Hepinizden Allah razı olsun, Rab'bim hepinize daha iyilerini nasip etsin... Senin emeğin benden fazla Abi'm, tekrardan el(ler)ine(ze) sağlık. :)