olm şaka maka çok güzel oldu lan
sticker dedi birisi.
olm şaka maka çok güzel oldu lan
sticker dedi birisi.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
maşallah abi allah utandırmasın tahmini güç nedir ?
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Maşallah Allah utandırmasın, kaza bela vermesin. Spoon'ları geri almamışmıydın abi sen?16" Spoon'a dönmen taraftarıyım ben açıkçası
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Masallah kardesime sorunsuz devam eder insallah. Yalniz sormayi unuttum bushing kitleri taktinizmi, taktiysaniz en cok hangi parca ugrastirdi.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Tuzlu olması problem değil, ben de 205/40/17 Michelin Pilot Sport 3'leri çok ucuza almadım zaten, ama 215 taban(ne yanak olursa olsun) takmak için işlem gerekiyor. Problem orda zaten.
Bilgi için de teşekkürler, Cem zaten yanlış bilmiyorsam bizim Mert Abi'nin(H&M Garage'da) çalışıyor, görüşüyoruz ara sıra.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ugur oem teşleme ile mi devam ediyorsunuz?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
kanka hayrlı olsun aradın sarzım bıtmıstı mukemmel olmus bıtmıs![]()
www.honda-tech.com
Spyshot-vari :P
![]()
Hocam söyleyecek söz bulmak ta zorlanıyorum...
Allah emeklerini, çabalarınızı boşa çıkarmasın. Kazasız, Belasız ve Cezasız günlerde güle güle kullanırsınız inşallah.
Çok ama çok güzel her aşamasını tek tek inceledim
Gerçekten şahane bir proje olmuş sizinkisi![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)