illla çamurluk istiyorsan, fotoğraftaki gibi JDM bişiyler de olabilirmiş,
üstelik bunlarda simetrik oldu, olmadı diye bir sorun da yok, dörtlü takım halinde geliyor, ve s13 gibi oldschool bir araçta çok uyumlu dururdu...tabi sadece bi fikir![]()
illla çamurluk istiyorsan, fotoğraftaki gibi JDM bişiyler de olabilirmiş,
üstelik bunlarda simetrik oldu, olmadı diye bir sorun da yok, dörtlü takım halinde geliyor, ve s13 gibi oldschool bir araçta çok uyumlu dururdu...tabi sadece bi fikir![]()
eyv. mono kardeşim
benm istediğim genişlik 3aşşa 5 yukarı bu genişlikte olacak. bnm için hiç yoksa bi ölçü oldu bu
teşekkürler![]()
yok işte yok lanet olası aplikasyona göre uygun ET de jant yok... max 40
jantı dışa atman için 30un altında olması lazım. neyse ben jantlarımla "şimdilik" mutluyum![]()
s13 için 17" jantlarda ideal ölçü, önler 17x9 +12, arkalar 17x10,5 +10
maalesef tr'de yok böyle kombinasyon, getirselerde bizim arabaların fiyatlarına gelir herhalde![]()
ama ben 18 aldım ve ideal ölçülerde 18 bulamadım maalesef.
sağlık olsun ileride inş aracı 4*100 e çevirirm ozaman bulurum![]()
Deli bişe olmuş...HKS ler parıl parıl![]()
Offfffffffffffffff
mustinin kardeşinin AE86 gibi oldu senin araba ama İnşallah istediğin gibi çıkar kanka sabırsızlıkla bekliyorum.
Şerefine bizim terasta mangal yapıcam ama cevheride (ikizlerle arasını yapıcam bu sefer) çağıracaksınız hahahhaha
Samsa
az kaldı kanka az bitecek allahın izniyle. acelemiz yok adı üstünde proje
kanka yaz başlangıcı bi hsonu kaçalım arkdaşın çiftliğe istiyorum hep beraber bi mangal vs. olmadı sizin terastada yaparız
cevo ve minikler![]()
hey maşallah canavar oluyor canavar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
biraz daha derli toplu olmus sanki=) bide sezai tam arkadan yada onden foto ceksene ne kadar sisik gorelim eger mumkunse..bu arada yavas ama bir okadarda guzel gidiyo kolay gelsin tekrardan![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)