Nerden nereye geldi araç resmen.. bize kaldı videolarını beklemek
Kar amacli doganla takas ettim trafik kazasi yaptim bunla sonra bismillah dedik girdik ne varsa
ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim.. USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...
omryildirim Nickli Üyeden Alıntı rodajın bitmesini sabirsizlikla bekliyorum Bende bekloyorum deniyicekmisin benimle Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Bitmiş halini merak ediyoruz Şenol abi acele et Benim kadar merak edemezsin dostum
aga81 Nickli Üyeden Alıntı Bende bekloyorum deniyicekmisin benimle Benim kadar merak edemezsin dostum Evet evet evet
** Honda Civic EK (EJ9) - 14 DJ 036 ** Honda Civic EK (EJ9) - 14 DJ 092 ** Citroen Saxo VTS (MK1) - 14 DH 588
Daha once cok honda gectim zor olmicak hahahahaaa
e hadi ama artık
AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı e hadi ama artık Aşkın herşey tamam MS kaldısadece onu beklıyorum
aga81 Nickli Üyeden Alıntı Daha once cok honda gectim zor olmicak hahahahaaa honda gectim diyosun olm honda değil bu adi var nam-i değer "roy" altını cizelim
Hondanı royarım ahahaa şakamaka ıslerın yoğunluğundan bı bıtıremedık yav daha rodaj var
Proje ne durumda Şenol bey
Ms 2 yapılcak bi o kaldı rodajı bitirebilsek bi bakalım 2hafta sonrası için tosfede gidebilirim rodaja büyük katkısı olacak
aga81 Nickli Üyeden Alıntı Ms 2 yapılcak bi o kaldı rodajı bitirebilsek bi bakalım 2hafta sonrası için tosfede gidebilirim rodaja büyük katkısı olacak MS2 ile çok keyifli olacak, hem güç hem çatara patara
XSi Nickli Üyeden Alıntı MS2 ile çok keyifli olacak, hem güç hem çatara patara Bu kadar yaptıktan sonra büyük sözü ile ms2
Yarın egsoz boruları çekilcek yanlış hatırlamadıysam 65mmturbo çıkışı vardı hks de 65mm boruyuda aynı düzen 65 mm çekiyim diyorum
Şuan rodajdayım arkadaşlar bittikten sonra Ankara yolcusuyuz ms2 için Erkut abinin misafiri olucaz işallah
Rodajı bitirde gel, görek şu gurbaayı
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Rodajı bitirde gel, görek şu gurbaayı İşallah abi telefonda dediğim gibi şu tosfedın toplantısı bıtsın bu hafta döndukten sonra arıcam tekrar
Turbo shrek vtr - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Turbo shrek vtr - YouTube&fs=1" />BORKED Turbo shrek vtr - YouTube
aga81 Nickli Üyeden Alıntı Turbo shrek vtr - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Turbo shrek vtr - YouTube&fs=1" />BORKED Turbo shrek vtr - YouTube Rodaj bitmedi galiba abi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları