kanka farların yuvasını hazırladık farları taktık cercevesını dokecez ıste zaten en can alıcı yer farları yapmak bıde gogus bu arada gosterge yerıne kocaman lcd maxigauge kullanıyım dıorum ortalama 1000 tlye gelıo
Printable View
kanka farların yuvasını hazırladık farları taktık cercevesını dokecez ıste zaten en can alıcı yer farları yapmak bıde gogus bu arada gosterge yerıne kocaman lcd maxigauge kullanıyım dıorum ortalama 1000 tlye gelıo
Eğer maddi durumunuz yetiyorsa eskimiş ve doğru göstermeyen km saati yerine dijital yeni birşey kullanmanız daha iyi olur tabi..
aynen 72 model klasik ve spor bir otomobile kocaman lcd elektronik ekran çok güzel olucaktır , araba tam ruhunu bulur ozaman.....
bız eskı arabayı aldık yenı arabaya gore modernıze edıyoruz masaj yapan koltuklara kadar yaptık lcd ıcın mukemmel bı yer hazırladım butun gostergeler ekranda olacak zaten buyuk ekran olmasıda bu yuzden sadecekm saatı devır saatı orjınal kalacak cunku goruntusu cok hos durbun gostergeydı sanırım onun adı ıcerıye gomuk duruyolar o kısmı bozmak ıstemedım
farklı ve ilginç bi proje oluyor.. bitince nasıl bişe ortaya çıkıcak merak ettim.. önceki sayfalarda soruldumu bilmiyorum ama muayene ruhsat işlemlerinde sıkıntı çıkmayacak mı ? köklü bi değişim söz konusu çünkü nasıl çözüceksiniz ?
kolay gelsin..
inşallah güzel bir şekilde biter gelişmeleri bekliyoruz hadi hayırlısı :)
araca cekici ruhsatı aldık komple ısımız bıttıgınde trafıge gıdecez ordan bızı muayeneye gonderecekler aracı muayene ettırecez sonra egzos emısyonu ve lpg sızdırmazlık muayenesını yaptıracaz ordan trafıge gıdecez ve ruhsatı plakayı alacaz cekıcı belgesını almamdakı amac aracın gecmısını sılmek yanı ruhsat cıktıgında ılk tescıl tarıhı 2013 olacak ve aracın modelıde 2013 olacak bırnevı sıfır araba almıs gıbı olacak
Bu kadar uğraştıktan sonra nasıl lpg takmayı düşünebiliyorsunuz :)
walla cok kolay oldu :D turboyu taktıgımızda benzın deposu yoktu bızde lpg ıle ayarını yaptık sonrada hıc ellemedık oylece kaldı :D ama gayet basırı oldu cıft dıyaframlı mercedes beynı taktık
allah utandırmasın diyelim demesinede aracın durduğu yeri değiştirin derim ilk fotoğrafta lastik hizasının en solundaki fare gibi geldi bana duvara doğru yapışmış kendini bellli etmemek için uğraşıyo sanki ama büyük fotoda kabak gibi meydanda :)
normalde o benzın deposuna gıtmıyo o bos sadece arabanın yan kısmında boydan boya ovallıgı kıran hat yok depo kapagı o kısımdakı ovallıge bı hat olsun dıye yapıldı ama asıl amac buyuk olan o kapagın ustune wiski amblemı koymak bu araba wiski ile calısır gıbısınden :)
şuanda bir canavarı andırıyor
merak ettiğim bir konu var iki farın arasını nasıl dolduracaksınız, o boşluğu komple ızgara tarzı birşeyle doldurmanızı tavsiye etmem arada kalın çizgilerin yer alması daha orjinal gösterecektir diye düşünüyorum
o farların yanına dısarı dogru mercek takacaz ve orasına polyesterden cerceve yapacaz orta radyaor kısmınada ızgara yapıcaz ama shelbydekı gıbı aynı en orta kısmada sıs koyacaz yuvarlak hellanın alttakı sısler kapatılacak
dostum kusura bakma ama o kadar uğraş sonunda ortaya bi ucube çıkacak gibi duruyor.hadi hayırlısı.
kara şimşek beklerken kara fatmayla karşılaşmayız inşallah
Allah kolaylık versin umarım emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız