ARAÇ SUANDA GARAJ DEGISIMI NEDENIYLE ATMOSFERIK CALISTIRDIK TURBO HORTUMLARI BAGLANMAMISTI TURBO BOSTA CALISIYO YANİ
14-03-2013, 14:59
saqwert
neden manifoltdan turboya giden borulara spiral takıldı merakımdan soruyorum
ve turbonun konumu pek mantıklı gelmedi bana açıkcası?
14-03-2013, 15:20
LeKLeK
spiral takıldı cunku egzos sallandıgında motoru sallamasın motor sallandıgında egzosu sallamasın dıye esneklık vermek ıcın turboyu baska bı yere koyamazdık cunku v motor motorun hem sagından hem solundan manıfold gelıyo assagılara koymakta bıze mantıksız gelınce boyle yapalım dedık
04-04-2013, 14:05
DoganSuper
v tipi motor ve single turboda yapcak bişi yok baska arkadaslar en mantıklısını yapmıs gibi :) bi çılgınlık edip twin turbo olabilirdi :D ama masallah emeginize.
14-04-2013, 20:46
archer09
Cok iyi olmş ya...
13-05-2013, 17:47
LeKLeK
ewt arkadaslar gecenlerde motoru ındırdım bı bakalım ıcı ne durumda turbo ne yapmıs falan dıye ındırmıskende bıraz guzellestırelım dedık bakalım nasıl olmus
UZUN BI ARADAN SONRA BIRAZ ELIMIZE ALALIM DEDIK KAPORTA SEKILLENSIN DEDIK once traverı degıstırdık ıstedıgımız sekle cevırdık tabıı bıraz daha saglamlastırarak
buna sağlam bi jant lazım , american torque thrust modeli efsane olur.
Emeğinize sağlık.
10-10-2013, 16:04
GokhanG
Yavaş yavaş şekilleniyor emeğinize sağlık..
20-10-2013, 00:37
Levent Güre
Allah tamamına erdırsın cok fena olucak
20-10-2013, 00:45
ALPER-VNS
farların panjurun duruşu buysa eğer kusura bakma kötülük için söylemiyorum ama olmamış.. daha oval gelmesi lazım hattın.. ha kolay mıdır yapması onu bilmem ama madem uğraşıyosunuz olabildiğince benzetin ki emeğinize yazık olmasın