tsk ederım bıraz aracta emegımız olsun ıstedık bırazda esı benzerı olmasın bakan bı daha baksın ıstedık resımlerı s3 ıle cektım![]()
tsk ederım bıraz aracta emegımız olsun ıstedık bırazda esı benzerı olmasın bakan bı daha baksın ıstedık resımlerı s3 ıle cektım![]()
herkes orjınal toparlansa dıyınce kafam bulandı sımdı bu sekılde benım cok hosuma gıtmıstı ama orjınal halı cok bos duruyodu yarın ılk halınıde koyarım bakın bı ole daha mı ıyı olurdu
yalnız kafama bir şey takıldı siz bu araca ford granada coupe demişsiniz ama araba ford capri gibi duruyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yok arabanın orjınalı 72 model ford granada coupe ghıa serısı bu alman uretımı olan bu kadar kaslı bı caprı ben daha once gormedım![]()
bende tek kapı granada gördümde sedan dı o 4 kapının tek kapısıydı.. böylesini görmedim.![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
zaten bıldıgım kadarıyla trdekı tek coupe granada buymus trafık kayıtlarında baska yok![]()
tr'deki tek coupe değil , direkt sırf 10 tane daha ben yalnızca 72-73 coupe biliyorum , bence yol yakınken orjinale dönün derim , önü 67 arkası 69 mustang görünümlü bir granada coupe yalnızca çocukların beğenisini çeker diye düşünüyorum (yanlış anlamayın bilmedikleri için)
buda benim eski aracım..
![]()
artık donusu yok bunun sırf 1 sene kaportanın seklıne ugrasıldı bu sekılde bıtırecez goruntusunu
bence once resimleri ufalt da insan girdigine pişman olmasın![]()
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
ufaltma ıslemı nası olacak onu bı tarıf edersen kuculturum
picasa'dan yapabilirsin resim küçültme işlemini, yada upload ederken ayarlardan resim boyunu normal boyut olarak seçersen forumdaki ideal büyüklüğe ulaşmış olursun
Ins kardesim saolasin yarin farlarin montajina basliycaz kalip cikarip ona gore montajini fln yapicaz ve on tamponu tabi elanoru ornek alarak yapacaz on tarafi bide bayadir yatiyo turbosunu blow offu takip bi marsa basalim dioruz sesini duyalimda bizede gaz versin hizli calisalim![]()
tek turbo yaptık 2.8 ducatonun turbosunu taktık
Maşallah. Allah utandırmasın. En kısa sürede sorunsuz bitirmeyi nasip etsin.
Merakla takipteyim, bol fotoğraf isterim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)