bol bol ekledım daha ardı arkası kesılmez resımlerınbı ıkı tanede turbonun deneme vıdeosu yakında
![]()
bol bol ekledım daha ardı arkası kesılmez resımlerınbı ıkı tanede turbonun deneme vıdeosu yakında
![]()
ıns kanka turboyu sakladıgımız yerden bı bulalımda takıp calıstıracaz turboluyken motorun resımlerını falanda koyacam ıns
Eskişehirspor'un efsane kadrosundaki (1970'li yıllar) Şeker Orhan lakaplı futbolcusunda vardı. İlk elden mavi renk 2.5 motorluydu galiba. 4-5 sene önce 2500 tl gibi komik bi rakama bi öğretmene satmıştı tertemiz Coupe Granadayı. 100 bini bile devirmemişti full orjinaldi araç. Benim gördüğüm 5-6 tane var en az.
tam emın degılım zaten trafık aydında gormedım ondan ole dedım
ewt bıtımı cok ama cok keyıflı olacak emınız cunku her kosesınde emegımız var ıns hayırlısıyla
maşşallah gerçekden büyük ugraş kolay gelsin.
allah utandırmasın v6 yı görünce direkt konuya daldım ilk fotoları görünce ilk aklıma altdaki video geldi
Ford Taunus with V8 Corvette LS2 Engine Burnout 2 - YouTube
ama sonra keşke orjinal kalsaymış neyse dediğiniz gibi bu saatten sonra dönüş olmaz
elinizdeki araç benim gözümde mustanga en çok benzeyen araçlardan birisi, ilerleyen yıllarda nasip olursa bu kasadan bir tane restore edip hafta sonlarında binmeyi hayal ediyorum
tsk ederım saolun ewt v motorların keyfı bambaska oluyo bu konuda hemfıkırız ustune bıde turbonun sesı eklenınce hızlı gıtmesede olur sesını duyyum yeter
bu sayfanın ilk fotoları güzel bişey çıkacağının sinyallerini veriyor. Allah utandırmasın kolay gelsin
eyw saolasın zaten aracın en son hali o sıyah olan hali ama renk kesınlesmedı sıyahı deneme amaclı sacın ustune attık bakalım bı renk bulacaz artık
vıdeo bugun yarın yuklerım ınsallah
aracın son hali sıyah olan resımler. gormek amaclı dırek kaportaya sıyah boya atmıstık
vardır yeni gelişmeler hacı inş. konuşamadık da senle facebooku kapattım bi ara güncel yap takipteyiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)