massllah massllah
massllah massllah
[B]POWERED BY AYDOĞDU GARAGE MUSTAFA AYDOĞDU
ATA Motorsport&Engineering Kemalcan Kalkır&Hasan Kavutoğlu
-Maped -Alper French
kazasız belasız binmeniz dileğiyle öncelikle ama renault 5 turbo benzin regülatörü bu araçta nasıl bir işlev görüyor ? çözümleyemedim.
Renault Sports & ///MPower
Benzin regülatörü sonuçta benzin basıncı sabit tutmak ve arttırmak için kullanılır , bu araçtada kullanılan regülatör renault 5in regülatörü...
R5 turbo regulatoru normal regulator gibi rampaya tak oldu bitti değil tam olarak ondan sormuştur.
R5 turbo regulatöründe 4 uç düşün ikisine yakıt birine depo diğerine karb. bağlanır.
Bu arada 106 yakıt sistemine nasıl bağlanıp nasıl verim alındı bende merak ettim açıkçası.
Teşekür ederim bilgi için ama renault 5 turbolar karbüratörlüdür ve benzin regülatörü karbüratörden önce baglanır ve karbüratör cok basınçlı benzin gitmez enejksiyonlu araçlarda ise tam tersidir. ne akla hizmet takıldı diye sordum ? ve renault 5 regülatöründe basınç ayarıda yapamazsınız sabittir nasıl kullanıldıgını merak ettim![]()
![]()
Renault Sports & ///MPower
TABULARI YIKMAK
![]()
EVOLUTION CENTER
CRM suat ustaya tebrikler bizi eledi araçlarına maşallah...
Turbocu aziz ustanın arabası birinci oldu tebrikler bize birinci gelen araçla yarışma hakkını verdiği için ef186 (buğra abi) yede ayriyetten teşekkürler....
buda 1600 kategori birincisi ve Road Runner
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151176520438687
EVOLUTION CENTER
EVOLUTION CENTER
EVOLUTION CENTER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)