450 ile çok keyifli olacak maşşallah
Printable View
450 ile çok keyifli olacak maşşallah
Maşallah uzun zamandan beri gördüğüm en güzel gc8 diyorumallah utandırmasın.
maşallah çok güzel olmuş yenileme.. tertemiz ve sıfır gibi :) bir de 450hp civarı olunca tadından yenmez :) kendi adıma söyliyim, böyle projeleri görünce daha da gaza geliyorum.. iyi oluyo :D
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim..
Siparişlerin elimize ulaşmasını bekliyoruz.
Emeğinize sağlık Allah gönlünüzce binip gezmeyi nasip etsin.
Parçalarımız geldi.Fotoğraflarla beraber ufaktan start veriyoruz :)
Turbo manifoldu,egzos sisteminde bir değişiklik(son susturucu olarak 76 lık varex vardı sanırım) yapmayı düşünüyor musunuz?Yeni setupta wasgete 38 mm lik kullanmayı düşünüyorsunuz?Son setup ile boost olarak ne düşünüyorsunuz?
Bu arada yazmayı unutmuşum maşallah çok güzel zahmetli bir iş yapmışsınız,elinize sağlık,imrenerek okudum,kazasız belasız keyifli günlerde kullanın,manifolt değişicekmiş zaten başka bir şey istemez gibi egzos sistemi adına,wasgate marka ve model nedir?Birde yanlış anlamanızı istemem ön tamponu tamamen kapatıcak biraz daha büyük bir intercooler taksanız görsellik açısından hemde performans adına daha iyi olmaz mı?Son olarak debriyaj+volan olarak ne kullandınız?:)Ne çok soru sordum
Curudu yata yata kaldirin brandayi artik baslasin mevzu :D
Goccum bee gunluk 1.5 basinc :) kulaga cok iyi geliyor la :D
Hayırlısı semii bu bonus benden sana gelsin kankacım :)
http://img849.imageshack.us/img849/6...2120600023.jpg
ne durumda proje ?
maşallah emeklerinize saglık :)
bazooka yı gördüm sanki yanında yata yata ha huyundan ya suyundan :D
Maşallah ya şöyle hazırından güzel bir tane bulsak hiç uğraşmasak :) Hatta bir de 22B body olsa üzerinde
Hayırlı olsun :)
batu bende başladım motora bugün baya uğraştık
senin gc kaç model kapaklar için soruyorum
98 kardesim