Header da değişikliğe gideceğiz ilerleyen zaman da. FD da yolda teste göre belki değşiklik yaparız görüceğiz. Bende açıkçası heyecanlıyım :)
Printable View
Header da değişikliğe gideceğiz ilerleyen zaman da. FD da yolda teste göre belki değşiklik yaparız görüceğiz. Bende açıkçası heyecanlıyım :)
Kayip ne kadar iyilesicek en cok onu merak ediyorum :)
Upper is AEM EMS
Lower is VAFC
Other mods:
AEM .v2
Toda header (jethot coated)
T1R testpipe
T1R 63mm catback
Hondata IMG
Spoon 9.2lb flywheel
http://farm4.static.flickr.com/3060/...5a5ded8b81.jpg
yurtdışından bir örnek mesela :)
çok moral bozucu :D
Para çokomel eğrisinin para kısmının çok olduğu bir araçla daha karşı karşıyayız :D
Devir dönerkenki videosunu bekliyorum... bu kadar güzel işlenmiş bir motor inanılmaz güzel bir ses çıkartacaktır...
Bence bunun üzerine Mehmet'in ramazanda aldıgı Dilim börekten bir börek ısmarlaması lazım bence kesesine bereket agız tadıyla binsin inşallah
Hafıf jant lazım bu arabaya Maşallah, Özgünde stokken öçseydınız keşke, 275hp gibi çıkar dıye düşünüyorum:)
Allah nazardan korusun çok kaliteli bir iş olmuş.
Çok can yakacak atmo s2k :):)
Bilal ve Mehmet'i tebrik ediyorum.
Hayirlisi olsun emeğin karşılığını alırsınız inşallah
ep3ler için sıkıntılı bir proje hayırlı olsun
maşallah şimdiye kadar en ciddi hazırlanan atmosferik s2000 :) önce mehmeti ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
2 sorum var
thermostat değişince genelde fan switchte değiştirilir, fan switch orjinal mi?
diğeride oem gergi ve zincir kullanılmış, todanın gergisi ve zinciri var mesela oemin iki katı fiyata? gerek olmadığı için mi kullanılmadı, yoksa genelde yazıldığı gibi toda zincirin ve gerginin oemden farkı olmadığı için mi? (aslında bunu kendim için soruyorum, 20k kmde bir zincir gergi değiştiriyorum bende :s )
Vsa li modellerde fan switch gerekmiyor cunku flashpro ile istedigin sicaktikta fani calistirabiliyorsun.
Toda zincir ve gergi gerektirecek bir yuk olusturacagini dusunmuyorum. Oem ler ile az km de yapilan degisiklik yeterli olucaktir.
Setup cok iyi olmus. Sonunda adam gibi yapilmis ve yuruyen bir s2k cikiyor piyasaya. Bundan sonrasi Ozgunun sihirli ellerine kaliyor sanirim.
Masallah. Emeginize saglik Bilal, Mehmet ve tum ekip.
Emeği geçenlerin eline sağlık.
atmosferik yapılı s2k yürümez tabularını yıkacak bi s2k olacağına inanıyorum seçimle kombinasyonlar çok iyi ..
tamponda gözlerim scoopu arıyo :)
Muharrem usta tamponda scoop a gerek yok. Assagiya kadar hava alis yeri uzaniyor zaten :)
Canlisini gormen lazim :)