bak butun haklarini koruyorum fotolar sana ait fln diorum emege saygi diyorum taken by ef186 diorum :D hic gerek yok ole aman allahimlik fotolara fln bana gonder msn den bakim yeter :D :D
Printable View
reserved falan anlamam olm baslarım :D
Kazasız belasız :D
ilk öncelikle projenizde size başarılar diliyyorum inşallah herşey yolunda gider....
Size bir konuda danışmak istiyorum bende araçımı %100 kilit yapmk istiyom siz kullanımda zorluk cektiniz mi ? - veya + ları nelerdir şimdiden teşekür ederim.... Son olarak tavsiye edermisiniz ...
konunun baslangici gidisati cok guzel gozukuyo valla cok akiškan yazmišsin yazilari..arabanlada bir bag var aranda allah daim etsin kazasiz belasiz surmek nasip eglesin insallah:)
maiallah kardesım Allah kaza bela vermesın ınsallah.
Muvaffak , welded'ın kırılma riski nedir ve kaynatma aşamalarından bahsedebilir misin ?
maşallah kardeşim inş. kafandakileri istediğin gibi sonuçlandırırsın Allah kaza bela göstermesin :)
5 sayfayıda ilk defa sıkılmadan okudum tek araç :D allah güle güle kullanmak nasip etsin arkadasım kazasız belasız ;)
cok tesekkur ederim cok sagolun amin kazasiz belasiz hep birlikte insallah :)
cok sagol kardesim amin amin :) :)
yatak sarcakti sarmadi bu hala :) 19bin km olmus alali :D hani bi yerinle bisiler bisile bisiler olcakti yapcaktin :)
aminn cok tesekkur ederim.
eyvallah sorun degil :) tesekkurler tekrar
Kaynak asamasinda nekadar saglam kaynak yapilmasi ile alakali yani ben 2 agir antrenman yaptim sonra baya bir yol yaptim surekli okula ev yani yaklasik gunde 50-100 km yapiyorum hic bir sorun yok yani olsa coktan olmasi gerekirdi...
soyleyebilecegim bir kac sey var ki onlar da;
kaynak saglam yapilmali
dislilerin arasina kalin vidalar konuldu ve o sekilde kaynak yapildi...vidalar i eritip arasinda dolgu yapildi yani ustune sadece kaynak yapmak belki yetersiz kalabilir aklinizda olsun..
butun aralar cok iyi birsekilde kaynakla doldurulmali
diffransiyel kaynaklandiktan sonra araci nekadar kullandiginizla orantili diff yagini 1-2 kere erken degistirmenizde fayda var kaynak in capaklari temizlenmesi icin.. (castrol 80 kullandim)
buarada dun aksam gordum ki ,once is yaptırdigin usta adam degilmis, ust kapak 2,5 tur gevsek olurmu yahu? tüüü boyle adamlarin yapacagi ise ben...
8 psi 'da gayet guzel gidiyo masallahı var suanda
muffy devam................ arkandayız. çok zevkli akıllı güzel işler yapıyorsun. Para olduktan sonra muhteşem bir proje olacağına eminim. Gelelim tecrücelerinden yararlanmaya yeni turboyu takınca hangi devirde spool etmeye başladı? hangi devirde doluyor?
yaptirdigin usta deme abi :D sonucta birzamanlar herkesin saldirdigi bir yer di aa yapar yapar oraya git fln dien bircok kisi vardi ama ilk kacan ben oldum
ucuz kurtardik...
evet simdi iyi oldu hortum sok tak ust kapak gevsek onu sık tamam :D araba kendine geldi ama fark oyle boyle degil hem benzin hep performans tam anlamiyla kendine geldi...sıkıştırmasıni da tam olarak ölçtükmü icim rahat olacak
sagol Erkan abicm sayende..:icon_tup:
motorun fotolari da fena oldu senin yanio :D
cok tesekkur ederim elimden geldigi kadar agir ve ogrenerek yapmaya calisiyorum daha simdiden sabir sabir sabir diye bagriorum :D...
yeni turbo 3ooorpm de doluyor zaten 55oo-6ooorpm den sonra benim fazla isim yok isimin olmamasina ozen gosteriyorum :D baya bir suredir 3000 den sonra hafif bir canlaniyordu okadar :D dynoda 145 hp@3psi cikmisti 8 psi de yurumuodu bisey farketmiodu :D hortum kaciriyormus :P onceden 180.6hp cikmisti 0.7 de ama simdi ben daha once boyle bir guc hissetmemistim diyorum 8 psi da boyle kalsa da olur benim icin :P
balata spreyi sıkıyorsun güç alıyorsun.bizde böyle :P