Muvaffak istanbulda okuyo, yani yaz mevsimi dışında araba istanbulda, maltepe taraflarında
Printable View
heheh ya ben noldugunu anlamadim 1 ara sok oldum kaldim :D
eglendik guzeldi herseyy :)
valla unv nedeniyle istanbulda yasiyorum 4. senem normalde bodrumluyum...
araci burda aldim zaten...tesekkurler :)
cok cok tesekkur ederim abicim aminn hep birlikte insallah...
tein stech 3cm indi bence orjinal amortisorde daha fazla inmesin zaten...memmunum
yani stock yuruyende bukadar yeter bence...
Vay be herkese yalap şap bize gelince yarabbi şükür.
Olm foto falan koydum bende sonuçta , helal diye gaz vermedim belki ama kendime bişiler ettim.Ayıptır bi teşekkürde ben istiyorum , canım çekti.
Dur ben erik yiyim biraz,onuda canım çekti.
Hastayım evdeyim. Erik var gel. :D
akşama o geceki belly dance videolarını koim bari :)
Hangi ara video çektin arkadaşım sen yaw.
Yarın gel beraber yiyelim ERİK.Hem benden CD de alacaksın daha.Ya ERİK için gel ya da cd için.Rus gribi oldum ben.Alexander Marinov gitti geldi , beni hasta etti.
lafi yedik sabahsabah samar oglani sirasi bana mi dondu :D
allah kazasız belasız sürüşler versin hayırlı olsun
gerçekten çok güzel çok zevk aldığına inanıyorumm bu işlerle uğpraşırken..
çok tesekkur ederimm cok sagolun..
bu arada wideband baglandi yag basinc ve egzos sicakligi da en kisa zamanda alinacak ve baglanacak
sonrasinda safc den ayar yapmamiz lazim ondan sonrasi kerim :)
mufyy kolay gelsin bakalım adımı göremedim hiç projelerde
MaşaLLah...Çok Şık bi arac oLmus ZaTen fuarda da gördük ayrıLan böLüm kucukdü ama ilgi fazLaydı..
ALLahh kaza beLa vermesın...
oo sen ayakta uyuyon olum bizde bu işlerdeyiz yani ufaktanda olsa berber değiliz ya :D:D:D::D
güncel;
1 hafta once cikan bir boost cut tarzi bir olay yuzunden 2 gun once emme manifoldu sokuldu kacak var supesiyle ve dogru cikti contalar degisti takildi sorun yok ardindan 9 psi gecememe sorunu devam ediyordu ve o anda patir patir oluodu atesleme dedik benzin dedik pompasi dedik hic biri degil
safc den biraz benzin istiyormuss :) neyse onu bugun ayarladim su an hic olmadigi kadar iyi gidiyor yarin paspas alicam +23hp bekliorum :)
haftaya
greddy egt ve oil press gelicek onlari baglicaz...ve bushing ler degisicek yaz sonunda fmic yapilir heralde bodrumdan dondukten sonraa...
bizi izleyen arkadaslara abilere saygilar sevgiler baska bir update de gorusmek dilegi ile :D