allah utandırmasın kadir abi
bu arda mayıs ayının 26 veya haziranın ilk haftası konya'da yarışlar başlıyor yetişirmi araç :)
Printable View
allah utandırmasın kadir abi
bu arda mayıs ayının 26 veya haziranın ilk haftası konya'da yarışlar başlıyor yetişirmi araç :)
Masallah masallah 41 kere masallah piston garage takiminin yapamicagi bisey yok allah izin verirse bu hafta icinde orda olucam makinayi yakindan incelicem ...
abicim hayırlı olsun :) bu azmanı ne durduracak frenlere girecekmisin ?
Bu gün aks işi tamamlandı :)
Erkut'un özveri ve çabasına Ali ustanın el becerisi eklenince bu işide çözmüş olduk:icon_tup:
http://i42.tinypic.com/243m8ty.jpg
http://i39.tinypic.com/4q5tva.jpg
Guzel olacak.
Kadir abicim ALLAH utandırmasın...MAŞALLAH!!!
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın :) 88'e felan giderken tabela dikkatimi çekmişti forum'ada üyeymişsiniz inşallah bigün ziyaret etmek nasip olur :)
ayın 19 unda pıstte goruruzz senı :D
Şimdiden maşallah dıyım abim Erkut abimede kolaylar gele
Kadir abi ne zaman koşturmaktan, Erkut abi de ne zaman araba yapmaktan yorulcak bilmiyorum. İnşallah hiç yorulmazsınız keyifle izliyorum abi sizi. Birde eski rsci olarak yeni rsci kardeşine öğüt vermek istersen zevkle dinlerim abi :)
Hayırlı olsun Kadir Bey. Süper bir proje. Fiyat/performans olarak ve nadirlik olarak çok akıllıca bir setup olmuş. Umarım kazasız, belasız, dertsiz, tasasız sonuçlandırırsınız projeyi.
Erkut kankam gene döktürmüş. Olm o neeey lan, ülkeyi SOHC'cu yapacan. :D
Şaka bir yana, ellerine sağlık kardeşim, herşey süper görünüyor. :)
Allah utandırmasın kolay gelsin bu f serisi için headers bile bulamazken böyle proje bizim için efsane bişey oldu f20 motorlu 2 tane accord aracımız var biri normal biri vtec üst kapaklı projeyi sonuna kadar takip edicem hayırlı olsun ...
Hacı abi Allah utandırmasın hepinizin eline sağlık
maşallah çok güzel olacağa benziyor fakat merak ettiğim nedem f22 sohc? farklı bişeyler denenmek istendiği içinmi?
Maaşallah abilerim elinize kolunuza sağlık.
1.6 hali bile teror estırmıs 2.2 halı nasıl olacak bakalım :)
Bu şarkıyıda erkut abiye aramağan ediyorum :D
Menekşe Gözler Hülyalı , Bakışları Çok Manalı :D:D
ŞEVVAL SAM - Menekşe Gözler Hülyalı Bakışları Çok Manalı - YouTube
hem SOHC hem F serisi... daha ne olsun harika bir proje..