Kadir abi yine hızlısın,maşallah:icon_tup: Momo direksiyonu buna da takacan mı:D
Printable View
Kadir abi yine hızlısın,maşallah:icon_tup: Momo direksiyonu buna da takacan mı:D
Abicim ALLAHIM Nazardan kazadan beladan korusun inş tekerine taş değdirmesin :)
kadir abim insallah yine istediğin giibi olur en hizlisı :)
Allah utandırmasın
İyi dileklerini yazan arkadaşlara çok teşekkürler :)
Bugün stock 150hp halini kullandım offf ..Thanks bladerkkk :D
kadir abi senin motor ve şanzıman kodu nedir
abi hayırlı olsun yeni projen.kesene bereket.
ağırlık tahmini ne olacak?
drag mı roll mü düşünce?
Konuyu yeni okudum. Araci bugun canli gordum. Renk cok iyi. Setup daha yeni basliyor. Parcalar gelsin de ondan sonra gorun siz yavruyu :)
Maşallah abi. Erkutun göbeği de özlemişim :D
erkut abi hadi hayırlısı olsun başlamışsınız projeye ilk duydugumda nasıl olurki der gibisinden bakmya kalmadı olur olur cevabı ve o gülümseme benı tatmin etti zaten :) yakın zamanda belkı yıne bı ankara yolculugumuz olabılır birkez daha projeyı canlı görmek sizi görmek nasip olur inş. o guzel muhabbetın için çok teşekkürler tekrar gelicem yanına bu arada polo sportline'ı alırken yardımlarından dolayıda ayrıca tekrardan cok cok teşşkür ederim. :heyoo:
[QUOTE=chiefkadir;6828452]İlk mesaja yazmistim motor kodu F22B5 sanziman oem accord :)
abi bizim accordun motoru f20b5 f22 ile ne fark var arasında sadece 200 cc mi fark var arasında ... parça tedariğinde bizimde bilgimiz olabilir mi ne ne kadar beraber parça getirtebilebilir miyiz headers vs gibi
abi yeni projen hayirli olsun.senden bir opel projesi daha bekliyoruz haberin olsun.
İlk parçamızın siparişini geçtik hayırlısıyla :)
Bora kardeşime tekrar teşekkürler Bisimoto ile kanka oldu sayemizde:hahaha:
Headers tamam :)
http://bisimoto.com/store/images/0818080002.jpg
dün bindim.. akıllara zarar olacak :)
Sabırsızlanıyorum de haydi, çabucak bitirin modifikasyonları, yapın ayarları, verin dip gazı otobanda, videolar ile süsleyin olayı.
Çıldırtın bizi HEEAAYYYTTT! (gerilip gaza geldim ya la! :D)
Erkuuuuttttttt, kanka gaza geldim Ankara'ya gelicem bak! :)
Şaka bir yana, gidişat süper, Allah bozmasın. :)
headers sargi ile sarilacak mi ?