Dun geldım dukkana Erkut ustaya gecerken ugrayayım edım senın hondayı goremedım abı yalnız ıcerdekı makınalar cok gergındı ozellıkler Ali ustanınki![]()
bu farlar eg için biçilmiş kaftan bende 2 ay önce almıştım hem görsel olarak daha şık hemde aydınlatma olarakta orj buzlu cam farlardan daha iyi aydınlatıyor
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
kadir abi istanbul parka getirecekmisiniz aleti
illa mılletin basına bela olacan abi su ışlerım belli olsa bile diyorum daha ne yapsam bosuna olmasın oralardan gelip geçersen moralımız giderbirde kılo olarak vtecle farkları nedir genel swaplarda bu eggler revaçda
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
hayırlı uğurlu olsun kadir abi Allah utandırmasın inşallah gönlüne göre olur herşey
en sonunda senide civicçi yaptıkkk ehehehehe![]()
![]()
Projeye başlarken +300 hedefliyorduk fakat maliyetin çok yüksek olması sebebi ile bir dönem Stage 1,5 adını verdiğimiz 200-210hp lik setupu uygulayacağız
Speclerimiz,
*Bisimoto Egzantrik
*Arias 12Cr.Forged Piston(Coated)
*Bisimoto Headers
*Ati Damper
*Balance shaft elimination kit
*Bisimoto Cam Gear
*Bisimoto H Beam Forged Rods
vs.vs şeklinde olacak beyin işine Erkut karar verecek zaten herşeyi ile ilgileniyo sağolsun
![]()
Abi cahilliğimden soruyorum...
pistonlara rengi veren kaplama dediğimiz malzeme nedir? Zamanla içindeki ana madde günyüzüne çıkıyor mu? Bu kaplamanın maksadı nedir?
Seramik kaplıyolar ,detenasyona,korozyona karşı daha dirençli oluyo,özellikle alkol vs kullanımında daha uzun ömürlü
Bu arada diğer setup neden pahalı bundan ne fazlası var diye düşünen olur,
sadece rocker arms set 1600UsdDiğer ilaveleri tektek ekleyince biraz uçuyo
http://bisimoto.com/store/index.php?...roducts_id=268
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)