abicim inşallah istediğiniz sonucu alırsınız allahın izniyle sıkıntısız belasız. konuyu takipdeyiz)
[B]POWERED BY AYDOĞDU GARAGE MUSTAFA AYDOĞDU
ATA Motorsport&Engineering Kemalcan Kalkır&Hasan Kavutoğlu
-Maped -Alper French
Aslında dün konuştuk dünyada ilk olacakcesaret maddiyat ve bilgi işi gerekmekte inşallah üstesinden geliceksiniz Allahın izniyle şu hali ile bile köpek gibi gidiyor hani
canlı canlı gördüm
üntar maşallah özgün bahsetti baya güzel olduğunu aracın. sen olmadığın için çıkmadık özgünle. inşallah istanbula geldiğinde bi akşam koşturalım wag wag larısavaş abi sen ben hakan abi
8 enjektör olayını sabırsızlıkla bekliyorum zaten olduğundada denemek görmek isterim inşallah gönlüne göre olsun aracın
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
hadi hayırlısı bakalım allah utandırmasın
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
enjektör düşüncesi güzel her yuva için çift cıkıslı aparatmı yaptınız enjektörler için
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Saolasın Allah razı olsun.Kimsenın malında yaptıgında gözümüz olmadan bir şeyler başarmaya calışıyoruz. İns cok guzel olacak. Özgun bıladerımde sagolsun benden fazla dusunuyor.
Motor burda toplanacak daha sonra 8enjektor ıcın ozgunun oraya gelecek. Bitmeye yakın gelırım zaten. İstanbula bol bol gazlarız ıns.
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
Maşallah arabanızı yakından takip etmekteyim.henüz çok yeni üyeyim fakat en az 1 senedir bu formu takib ediyorum. dünyada belki bir ilki başarmanızı görmek beni inanın çok mutlu edecek.inşallah başarılı olursunuz ve dünyaya TR den de böyle işlerin yapılabilirliğini herkez görmeli.Bizim ustalarımız da bu işi bilenlede saygınlık kazanaktır.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Bugun itibari ile cupramizin motorunu indirdik. Motoru dagittikca resimleri paylasicam.
Önümüzde uzun bir yol war.hakkimizda hayirlisi olsun.
BDEVO9
www.sunishotels.com
Kolay gelsin Üntar abi Allah utandırmasın
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
helal olşun mehmet kardeşim,8 enjektör işi benim en çok arzu ettiğim şeydi ,işşallah olurda bende dalarım bu işe
allah utandırmaşın,olmaşını tüm kalbimle iştiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)