Direk ucten kalkarsiniz artik:)
Printable View
Direk ucten kalkarsiniz artik:)
100-200 süre alacak mısınız ? Bu Şanzıman oranları ile 2 vites atacaksınız gibi olumsuz etkiler mi?
drag pek dusunulmuyor heralde? o gucte bi amerikan dragda feci heyecanli olurdu.
belasiz sikintisiz binersiniz insallah. takipteyim.
ben arada okuyorum şanzımanmı değiştirdiniz nasıl oldu araya flanş falanmı biraz anlatırmısınız
siz bu işlerde uzman olmuşsunuz.
bir ara konuşuyorduk hani ben bir araba yapıyordum şimdi şasi falan bitti baya uğraştık soktuk taktık yeniledik falan şimdi motoru çalıştıracağız Allahın izni ile arabanın immo su yok iptal edecek beyin ci pendik sanayide bir usta eger bir sorun olursa tanıdığınız birisi varmı sizin gebze pendik te .
sizede kolay gelsin
sizin araç kaç kilo
maşallah kazasız belasız , benimde aklımda 4. gen 99-04 arası üretilen kasa var ama sanırım birkaç motor seçeneği mevcut piyasada en çok 3.8 var , 4.6 da gördüm. Bunlardan hangisi terchih edilmedir ?
x5 4.4 motoru tesisat v.s kendi yaptığım şaseye takıyoruz onun ustunde çalıştıracağız evs kayıp kendi beyninden evs yi iptal edeceğiz bunu yapabilecek birisi varmı şase no yok beyinden okunabiliyormuş ama herkez yapamaz dediler şase no öğrenirsek servisten sıfır evs alacağız beyinden sase noyu yi okuyacak birisi varmı bildiğin aracın eski kasası yok hurdacıya satmışlar aldığımız yeri aradık sase no beyinde varmış onu okuyacak biri lazım. siz bir sorsanız arabayı bitirdik tekeleri direksiyonu süspansiyon v.s herşeyi yaptık motoru çalıştıracağız evs işi bozdu yardım cı olursanız seviniriz
telefonumu size özel mesaj yazdım ama sizin mesaj dolmuş gitmedi
Sonunda doğru turbo 7675 :)
4.6 tercih edilmeli. 3.8 lere göre daha sorunsuz, çok daha performanslı ve kilitli diff avantajı var. bir de amerikana binilecekse 8 silindir olmalı. piyasadaki çoğu 3.8 marlboro aracı zaten. drag koşturmayacaksanız manuel vites daha keyifli olur. bildiğim kadarıyla 2 yada 3 tane manuel vites gt var türkiye'de. bir tanesi bende :) normalde çok sorunsuz araçlar olmalarına rağmen türkiye'de çok ucuza kaçılarak, parça uydurularak bakımları yapılıyor. başınızın ağrımaması için bilinen amerikan servislerinde bakım yapılan bir araç bakmanızı tavsiye ederim.
manuel gtler'in 1 tanesi de @fatihob da
bu manuel şamzımanlar varya deff içinde nasıl buluruz onlardan Ferrarilerde falan oluyor
https://www.youtube.com/watch?v=TfAZ_rAGHsc
53dz swap Mustang gt 5.0 - YouTube
sanzıman montajımız tamamlandı artık
Vites yollari nekadar da kisa :) hareket nezaman kismetse
Aracı aldığınız ilk günden beri biliyorum . Biz buralardan ne emekler verdiğinizi görüyoruz en azından bu işlerin içinden olduğumuz için tahmin edebiliyoruz . Gerçekten tebrik ederim yürekten . Umarım dilediğinizden daha iyi olur. Dolar yüksek parçalar yurtdışı baya bütçe zorlamışsındır. Allahım kolaylık versin abicim .
ömrü uzun olurmu kollar yataklar nasıl
yeni turbo montajimiz
http://i65.tinypic.com/2nlwrqb.jpg
http://i67.tinypic.com/2q9dmap.jpg
Ellerinize sağlık kanka. Hayvaniymiş turbo :)
kanatlı mı kanatsız mı uçucak bu şimdi? Atatürk kalabalıktır sabihadan uçuş izni alın lütfen :) maşallah