eyvallah kanka
valla yazın yolardayız abı ınsallah yıne stup cızıldı zaten abd haber beklıyoruz bı kac ıs ıcın bu hafta ınsallah sıparıslerı verıp gelır gelmez toplayacaz
Printable View
geçmiş olsun dileklerimi birde buradan ileteyim :)
Gülüyorum çünkü turbo kararı alıp makineyi aşağı almasan belkide çok, çok daha fazla zarar edecektin ama şükürler olsun ki bununla kurtuldun...
sonucuna bakarsak güzel olan tarafı bu halde iken bile o aracın 6.7 çıkarıp üstüne de tapa gaz 70 km yol yapıp garajına sağlam girmesi :) ( demekki bu yüzden Roll yapacak kimseyş bulamıyordun :)
diğer taraftan ise bu olaydan çıkarman gereken ders, bunu özelde de konuştuk burada da söylüyorum araştırırken yada birşeyleri yaparken yanında olan sana destek olan kişilerin söylediklerini zıt algılayıp ters cevap verip kulak arkası etmemen... yapılan işler alınan güçler basit şeyler değil her hareketin bir bedeli oluyor cünkü.
yeni setupta inş birlikte çok şey yapacağız ama konuşarak dinleyerek :) bu arada hala LS 302 den iyi ;))))
geçmiş olsun üzüldüm :( inşallah allah herşeyi gönlüne göre verir bu araçla ugraşmak her baba yigidin harcı degil hacimli araba bi başkadır zevki başkadır başarılarını tebrik ediyorum bu araç üstünde inşallah herşey istedigin gibi olur..
Geçmis olsun orçun.en kisa sürede daha iyilerini yaparsin insallah
Orço geçmiş olsun. Takma kafana olm zaten turbo setup düşünüodun bence çiçek gibi olmuş şimdiden ortaya çıkması. Sonradan nanik olsaydı şevkin de kırılırdı maddi olarakta külfetli olurdu.
aynen oyle abı zaten topladıktan sonra basınc gelınce neler olurdu tahmın edemıyorum suanda dedıgım gıbı cıkan butun malzemelerın cıcek gıbı
suan 1200 hp destekleyecek bır stup ıcın sadace racıng block pıston ve uprade pımı ve kol saplamalarının guclendırcem cok daha kolay oldu
block cok para ama :) elım tıtrıyor
.........degısıklık
hadi hayırlısı heyecanlı bekleyiş başladı diyorsun :)
Kesene bereket abi hayırlı olsun.
Vay kanka zaten çok hızlıydın hedef uzaya gitmekmi ben gelmem haberin olsun hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın ama deneyecek araba bulamayacaksın gibi zevksiz bir kategoridesin :))))))
hayırlı uğurlu olsun allah sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız kullanmayı nasip etsin yeni blokla birlikte hacim artışı olacak mı ? yoksa blok ve piston çapı diğeriyle aynı ölçülerdemi