bu arabanın sesi beni isyana zorluyo ya :) senin isler bitmeyecek anlasılan
Printable View
bu arabanın sesi beni isyana zorluyo ya :) senin isler bitmeyecek anlasılan
bu hafta cıkıcak bakalım koparta boyadan turbo ısı ıcın bıraz daha beklerım kı benım sağım solum bellı olmaz bakarsın sc olur o sesı bende kaybemek ıstemıyorum ama guc dusununcede turbodan alıkoyamıyorum kendımı
abd sınırlarını astım bakma turkıyede kımse bu arabayı bılmeedıgı ıcın ılgı cekmıyor
costum cams yok kapaklar gt40 ve stoker yok arada 450 500 hp arası adamlar bu guclerı 5.8 lerden alıyor ızledıgım kadarı ıle
Allah rast getirsin atlar şahlanıcak belliki
hayırlı olsun çok temiz duruyor, bagaj sanki bir miktar yukarıda, orjinal hali mi?
Orçun şu spacerları sök bence. Daha güzel durur emin ol :) Hemde tutunman iyileşir.
Bazen işlev görüntüden önemlidir. Bana sorarsan bundan güzel durur ayrıcana. Kaç cm spacer var?
4 cm kanka tutunma dıyorsan ınan hıc sorunum yok ısınsın 1 vıtes basarım su halı ıle otabanda daha yuksek guclerde ne olur bılmıyorum
90 kmden falan basınca hıc sorun olcagını sanmıyorum amerıkan arabaların yapsından mı sanzıman oranlarından mı bılmem ama ben hıc tutunma sorunu yasamıyorum dynojet verısıne 550 560 ıken bıle 60 dan basıp gıttımı bılıyorum kı yurt dısında cok cıddı drag arabaları harıc hepsı benım tarzımda jant lastık durusu
4 cm iyiymiş. Bari 2 cm e indir arası olsun benimde gönlüm olsun :D Şaka maka aktarmanın olduğu yerde çok kötü o kütleyi çevirmeye çalışman. Turbodan sonra otobanda tutunma sorunu yaşarsın ayrıyetten. Draglara katılan araçlarının dikkat edersen jant lastiği hep içerdedir tutunma iyi olsun diye. Akslarına diff'e de yazık :)
maşşallah orçunum güzel emek verdin, allahın izniyle karşılığınıda fazlasıyla alacaksın.
Orçun abi, rica ediyorum darıca sınırları içerisinde sıkma şu arabayı. Bayram bayram babamla psikolojimizi bozdun.:D