39 sayfayı tek çırpıda okudum. Allah emeğinizin karşılığını almayı nasio etsin. Çok güzel bir proje gerçekten.
Printable View
39 sayfayı tek çırpıda okudum. Allah emeğinizin karşılığını almayı nasio etsin. Çok güzel bir proje gerçekten.
gerçekten çok emek insan okuyunca yoruluyor,
arkadaşlar ben bir araba yapıyorum biraz bahsetmiştim v8 n62 motor şanzıman 6hp26 zf deff komple elektirik tesisatı ve bilimum beyinlerini aldım şaseyi kendimiz yapıyoruz amortisörleri ve mekenizmayı, taşıyıcıları ve daha bir çok şeyi kendimiz yapıyoruz. bu arabanın motoruna iş bitince headers yapıp headers ile uyumlu yazılım yaparsak sizce 333 hp olan gücü kaç hp artar.ve çok ugraşmadan ne tavsiye edersiniz araç 470 kg gibi olacak
Yav ne güzel arabalar yapıyor insanlar gıpta etmemek elde değil. MaşaAllah
guzel hacımlı usten eksantrıklı bır makıne vanos sıstemıde mevcut sanırım eger sıfır motor degılse oncelık ısınız vanosların testlerını yapmak olsun cıddı guc kaybı oluyor uzerındekı ne tıp bı headers bılmıyorum ama o hacımde o tıp bır motorda headers artı yazılım mın 20 hp gelır bence
savaş abinin dükkanda gördüm,kanlı canlı görmek bi başkaymış.muazzam duruyor araba gerçekten.tekrar kazasız belasız.
turboyu ne yaptınız ne durumda.
size bişey sormak istiyorum bugun biz deff i şanzımana tornada sıfır balanslı bir flanş yaptırarak direk bağladık araya kösele -takoz olmadan, çünki çok azda olsa tam düz takamayacağımızı düşündük tam merkeze gelecek şekilde flanş 20 mm kalınlığında 6 adet deff tarafına 3 adette şanzıman tarafına vidalandı bu def 3 adet lastık takoz ile sabitlendi yani bayağı sağlam oldu merkezlerden kayma olmayacak şekilde bu sizce bir sorun yaparmı. teker mesafesi uzamasını istemiyoruz, ülkede bişey bulmak çok zor normalde motor şanzıman def olmayan ferrari gibi ortadan motorlu bir motor şanzıman olsa deff ile uğraşmaya gerek olmayacak ama mecbur bu şekilde yapıyoruz
manifold yapılıyor suan 15 gune hazır olur sanırım sızın durum ıcın burdan net bısey soylemek zor olur gormek lazım sızde bır konu acsanız hep bırlıkte takıp etsek daha guzel olur bence formda cıddı projeler yapmıs cok kısı var hep bırlıkte fıkır yurutebılırız dıye dusunuyorum
Sesi çok gaddar.:D
Çok emek var abi, dilediğin gibi eskitirsin umarım, güle güle kullan.Bir şey soracağım bu arada,rolantisi bayağı düzgün aracın, benim babamda da Mach 1 vardı eskiden onun rolantisi çok düzensizdi.Yine sanayiye gittiğimizde gelen Amerikanlar da öyleydi.Krank artık sensörle okunduğu için mi böyle yoksa eski Amerikanlar mı öyle bozuk rolantili?
headerste hangi kromu kullanmak gerek 302 404 gibi bizde yapacağız.
https://resmim.net/f/MotKqY.jpg
gösterge işlerimizde tamamlandı