ilkere detaylı bilgi ben verme dedim aracın sıkıştırma hacim gibi bir çok şeyi daha sonra herkes tarafından copy paste proje yapılıyor böyle iyi![]()
ilkere detaylı bilgi ben verme dedim aracın sıkıştırma hacim gibi bir çok şeyi daha sonra herkes tarafından copy paste proje yapılıyor böyle iyi![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
gereken yapılmıs keyfıne bak yetmedı hakkı bı k20
Abi baya kahrımı çektin,hakkını tekrardan helal et,Allah razı olsun.
Amin kanka sağolGöreve iştirak et ama
Sağol şavkiciğimRodaj kısmetse bayram sonrasına tamamlanmış olur,onu da bekleyip göreceğiz...
Sağol,fazla vadi izlemeSabır konusuna gelince,çoğu kişi aynı şeyi söylüyor ama bu işlerin temelinde sabır var,olmalı
Teşekkür ederim,hacim 2000cc oldu.
Sağol kardeşim,Allah razı olsun.
Teşekkür ederim ama maalesef seninle henüz tanışamadık başkan ya
Teşekkürler,yürüyen bir B yapalım dedik inş. başarmışızdır
Hacı abi napalım tek kapıya binebilsek ep3 alırızda olmuyo,bizde 4 kapıya birşeyler yapalım diye uğraşıyoruzama turboya bulaşmam kanka ya n/a=can
Sağol kardeşim,amin.
Amin sağolasın ama VN diyince bilen çıkmıyor,geçenlerde aracı park ettiğim biyerde geri araç başına geldim,baktım bir arkadaş dolanıyor başında,dedim buyur,ya vti mı bu dedi sence dedim,ya benziyor da Antalya'da eniştem mi ne var dedi,o takip ediyor bunları da plakasını söyledim bilemedi dedi,dedim onla bilmezler sen Carbon de,heee dedi,no yu istedi verdim 15dk. sonra fln aradı,o neymiş yaa diyor,dedim hayırlısı,sat dedi satmadım,bakalım iyi mi ettim,kötümü zaman gösterecek,Antalya tayfasına selamlar...
Sağol kardeşim,Allah razı olsun.
Sağol abi,belki hayatımın projesi oldu,fotolayamadık doğru düzgün,vardır bunda da bir hayır,ama çok fotoya da gerek yok dedi ustam biz artizmiyaaggghhh
Başkan da bizi karıştırdı abi sanırım,ben henüz tanışamadım kendisiyle,hatta seninle de birgün yüzyüze de tanışırız inş.
İyi dileklerin için teşekkür ederim,sende aracını yapıyordun,inş. sende ağız tadı ile binersin.İşin ince teknik kısmı Cem Abi'de...
Teşekkür ederim,Serdar Abi'yi uğraştırdık biraz ama yapacak birşey yok
Sağol abi Allah razı olsun
Teşekkür ederim,Allah razı olsun.
Araçta değiştirmedik neredeyse hiçbirşey bırakmadık,herşeyini sıfır aldık,iyi olan malzeme hangisi ise onu aldık,vs. vs. diye uzar gider,çok hesap kitap,emek,zaman,inceden stresi sıkıntısı oldu,elzem olmadıkça Cem Abi aksaklıkları bana yansıtmadan kendisi çözdü,etti vs. çok emeği var,daha da uğraşmaya devam ediyor,kendisine birde buradan tekrardan teşekkür ediyorum.
rica ederim ne demek dediğim gibi umarım istediğiniz güçler sağlıklı bi biçimde elde edilir... proje süre olarak ne kadar sürdü acaba?
proje konusunda da doğru bi isimle çalıştığınızı düşünüyorum umarım gönlünüzce olur..
ben aracı bikaç güne satmayı planlıyorum vazgeçersem bittiklerinde keyifle denemek isterim carbonla...
Eyw. Yunuscuğum,geçen geziniyordun yine Cevizli semaalarında
Setup belli çıkacak güçlerde 3 aşağı 5 yukarı belli,kendi aramızda bile şu kadar olur mu acaba demedik inan ki,hep yapalım yürüsün,dyno da görelim dedik,haala da aynı kafadayız,dynodan sonra inş. hep beraber göreceğiz.Egz. konusu da aracı günlük olarakta zaman zaman ailemle kullanıyorum,o yüzden çok agresife kaçmaya gerek yok kararında olsun diye düşündük,vakti geldiğinde egz. değiştirmek olsun tek derdimiz
Ahh bir EGK20 yapaydık iyiydiAma carbon çokta aratmayacak gibi
Teşekkürler.
Proje benden kaynaklı olarak uzun sürdü,3 aya yakın,aracı ise Cem Abi'ye ise geçen hafta teslim ettim,zaten ilk birkaç gün,teknik tarafta ki hesap kitap ile geçiyor setupı netleştirmek vs. bir de ben o olsun,o olmuşken bu da olsun,e onu yaptık abi bunu da alalım,falan derken ipin ucunu kaçırdıkMalzemelerin gelmesi zaten ***** 1 ay +-5 gün oynar,vs. vs. Aracımı ilk aldığımda Cem Abi'ye göstermiştim zaten,ardından iş yoğunluğum ve onunla olan mesafe uzaklığından dolayı pek gidemedim ama proje için kafamda ki kişiydi,Maslak'ta Emily'e uğramıştım,cart diye tegle karşıma çıktı
Duyduğum kadar ile baya uğraştın sen de umarım satmadan kendin yaparsın da tadını çıkartırsın,deneme zamanım ve aracım müsait olduğu sürece her zaman denerim![]()
güzel bir b serisi doğduğu kesin tekrardan maşallah.. evet maddi manevi baya bi uğraş içerisindeyim bende 5 aydır ancak bazı terslikler çıkınca daha fazla uğraşmak istemedim kimseyle açıkçası soğudumda biraz.. satarsamda zaten yine yollarınız kesişir illa ki tahminimce en iddaalı 2 vtec olucaklartekrardan Allah nazardan saklasın diyip konuyu daha fazla dağıtmamak için yazmak yerine takip etmeye başlıyorum
![]()
Hayırlı olsun inş. İstediğiniz gibi olur
stlegal custom stroker nasıl oluo. cem abın evınde mı yapmıs ? kazasız belasız
ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah ilker sonunda aklındaki projeyi gercekleştirdin artık videolarını bekliyoruz nazar degmesinn
-Mapped by chare-
mşllh. liste güzel allah agız tadı ile sorunsuz binmeyi nasip etsin.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)