okan hayırlı olsun kanka.
ben olsam alırım mertcan abiden b16 motoru komple şanzuman vs satıyor zaten. geçiririm buna kardeşim. noldugu belli hiç olmazsa.
okan hayırlı olsun kanka.
ben olsam alırım mertcan abiden b16 motoru komple şanzuman vs satıyor zaten. geçiririm buna kardeşim. noldugu belli hiç olmazsa.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Konustum mertcanla araci almadan yarin daha detayli konusacam belki k20 verirkendi motorumu koyarim
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
alanada satanada hayırlı olsun bızde nıyetlenmıstık ama hızlı satıldı kısmet..elımde K20 stage 1-stage 2 olmak uzere 2 adet motor sanzıman tesısat war dusunursenız konusalım okan..
Kemal Can
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Sagolasin evet çok hızlı oldu gercekten komple tesisat sanziman mevcut mu ne yazarsin bana kanka
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Sen mi aldın Okan bunu öbürünün yanına ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
adına çok sevimdim okan..
bende daha fantastik birşey önereyim
buna ek9 daki motoru tak
ek9'ada k20 yakışır![]()
mertcan la kardeş takılırsınız.![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
İnş istediğin gibi olur, keyifle sıkıntısız gazlarsanız. Allah yardımcınız olsun
Zevkler renkler saygı duyarım, motor bittikten sonra şu carbonlardan kurtulun orjinale dönmesi şart bu arabanın. Sırf karbon kaplama yakıştıramadığımdan konusuna bile girmiyodum arabayı merak ettiğim halde, bi öneri sadece.
Kolay gelsin.
ben o arabanın parçalarını orj karbon olarak biliyorum
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)