maşallah. ben sizin yerinizde olsam eagle kol alır takardım aklım kalmazdı. mam ginede kendiniz bilirsiniz
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
allah utandırmasın istedgin gibi olur inş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Okan kazasız belasız kullanman dileğimle Allah emeklerini boşa çıkartmasın ciddi bir emek var herşey gönlünce olsun.
kol olayınada girdeydim bu sefer kesin stroker yapardım kit olarak çok baktım fakat maddi olarak kendimide kasmamaya çalışıyorum çok fazla iddaam yok güçle alakalı
inş teşekkür ederim.
eyvallah teşekkür ederim amin inş
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Hangi gümrük bu? İkitelli PTT mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
EVET İLK MARŞ VİDEOMUZ ARACIN YANINA GİDEMEDİM SAĞOLSUN MURAT USTA BİZE SÜPRİZ YAPIP YOLLAMIŞ)
AN545 EK9 İLK MARŞ - YouTube
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Masallah Okan, kendi aracim gibi sevindim projenin basariyla bittigini gorunce. Hayirli olsun, keyifli rodajlar.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye