Masallahlarininesirgemeyen herkese tesekkurler .
Printable View
Masallahlarininesirgemeyen herkese tesekkurler .
benimde d16 dan spnra b16 turbo hayalim avar bakalım kısmet
tekrardan maşallah
Maşallah çok güzel Allah utandırmasın
çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin...
CanavaRR ......... maşallah kazasız belasız. rodaj yemeği ısmarlamalı günlerde kullan :D
Kanka yeni typer senin yüzünden turbo olarak üretiliyormuş diye duyumlar aldım.caponlar na hondaya binemediğini görüp harekete geçmişler :)
Gerçekten tebrik ediyorum dışardan bakınca al turbola çok kolay görünüyor ama ayrıntılar zaman para aksilikler çözümler ciddi bi emek gerektiriyor.emeği geçen herkesin eline sağlık.ağız tadıyla sorunsuz uzun kmler yaparsın inşallah.
kanka valla turbo honda çok keyifli , B-K-F hepsinin çok ayrı heyecanları var, seninde turbo typeR binmeni çok isterdim . Ama dediğin gibi proje yapmak herzaman evdeki hesabın üstüne 10.000 koymak demek.Tabi olur olmaz orası nasip ..
Honda bi zahmet üretsin kanka uğraşlarımız sonuç vermeye başlamış demekki :D
şekil yapma B-K-F fln :D
şunun önünü 99 yap dedik gene cimrileşmişin...
maALLAH istediğin gibi olur umarım işçilik malzeme kaliteli...
Allah kaza bela vermesin. maşallah :icon_tup: ahhh ahhh.
Maşallah kardeş araçata cok güzel setupta. bir iki şey sorayım özel deyilse.bazıları gizliyor söylemek istemiyor o yüzden söylüyorum.piston ölçün kaç birde egzantrik niye kullanmadınız?after market olmasada b18c falan kullanmak iyi olmazmıydı?tekrar maşallah
Maşallah kardeş
Hacı maşallahı var 10 üzerinden 11 özellikle sedan olması çok daha güzel bir hava katmış Allah kaza bela vermesin Nazar değmesin...
eyw hacı.. sedan güzel :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v6h97.jpg
kazasız belasın hacı abi
Maşallah
Maşallah. Allah ağız tadı ile kazasız belasız binmek nasip etsin.
Hedeflenen güç nedir?
Abi işte sana böyle kalsın dediğimde, demek istediğim tam olarak bu son fotoğraftı. Çok arabaya şaka yapar, efsane olur, dillerden dillere yayılır yemin ediyorum. : ) Tam Sleeper, maşaallah.
Maşallah abi sedan beyaz ve turbo daha neolsun :)
Güzel görünüyor
bence teneke jant koy, esnaf modeli dursun it gibi gitsin ama :D. sleeper style hayirli olsun
muharrem buna güzel 2tane tam slick lastigi koycan
Aracın kasasının düzgün olması ayrı bir keyif katmış projeye.
İyi günlerde yürütmeniz dileğiyle.
Maşallah Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.. Tayfun abimede ayrıca eline emeğine sağlık :)
MasAllah Muharrem.
Kazasiz belasiz.
On tampona SiR lipi alirsan cok daha guzel olur kafadan durusu.
Kulbutor kapaginin renk ve isciligine bayildim.
MasAllah tekrar.
Eywallah kardesimm
bu setupla üçaşşabeşyukarı bi hp var mı ? bide bu setup maliyeti ne oldu veya ne olacak ?
bide buson külbütör kapagının rengi nedir ? nasıl boyadınız ?
tekrardan maşallah iştah kabartıyo :D
MaşAllah abi kazasız belasız
Maşallah Allah nazarlardan korusun..
Sıra bana ne zaman gelir diye merak ediyordum
cok sade ve guzel olmus masallah cok basarili yaa:icon_tup:
MAŞŞALLAH YAV geçende canlı gordum ne psikolojı kaldı ne kendı arabama heves rüyama girdi :) masallah
maasallah içi dışı cok güzel tayfun abının orda gordum cok begendım
allah kazasız belasız gazlamak nasıp etsın