Güzel setup. Güle güle kullan. Kazasız belasız. Tabi aynı zamanda şansın bol olsun benim gibi uğraşma![]()
Güzel setup. Güle güle kullan. Kazasız belasız. Tabi aynı zamanda şansın bol olsun benim gibi uğraşma![]()
Hayırlısı olsun video bekliyoruz![]()
maşallh kazasız belasız işallh bnmde aklımda olan bi proje aslında !!
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Masallahlarininesirgemeyen herkese tesekkurler .
benimde d16 dan spnra b16 turbo hayalim avar bakalım kısmet
tekrardan maşallah
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
CanavaRR ......... maşallah kazasız belasız. rodaj yemeği ısmarlamalı günlerde kullan![]()
Scorpion TypeR
Kanka yeni typer senin yüzünden turbo olarak üretiliyormuş diye duyumlar aldım.caponlar na hondaya binemediğini görüp harekete geçmişler
Gerçekten tebrik ediyorum dışardan bakınca al turbola çok kolay görünüyor ama ayrıntılar zaman para aksilikler çözümler ciddi bi emek gerektiriyor.emeği geçen herkesin eline sağlık.ağız tadıyla sorunsuz uzun kmler yaparsın inşallah.
Dr.Ecu
kanka valla turbo honda çok keyifli , B-K-F hepsinin çok ayrı heyecanları var, seninde turbo typeR binmeni çok isterdim . Ama dediğin gibi proje yapmak herzaman evdeki hesabın üstüne 10.000 koymak demek.Tabi olur olmaz orası nasip ..
Honda bi zahmet üretsin kanka uğraşlarımız sonuç vermeye başlamış demekki![]()
şekil yapma B-K-F fln
şunun önünü 99 yap dedik gene cimrileşmişin...
maALLAH istediğin gibi olur umarım işçilik malzeme kaliteli...
dynojet w. Z1000SX
Maşallah kardeş araçata cok güzel setupta. bir iki şey sorayım özel deyilse.bazıları gizliyor söylemek istemiyor o yüzden söylüyorum.piston ölçün kaç birde egzantrik niye kullanmadınız?after market olmasada b18c falan kullanmak iyi olmazmıydı?tekrar maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)