Çok güzel ve farklı bir proje, isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. :)
Printable View
Çok güzel ve farklı bir proje, isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. :)
Bilmiyorum yetişir mi? yeni sezonun başlamasına yaklaşık 5 ay gibi bir süre var ama kesinlikle tırmanma yapmayı düşünmelisiniz :) kolay gelsin.
benimde kollar dikkatimi çekti gözüme çok ince gözüktü :) en sağdaki biraz daha kalın gibi göz yanılgısı sanırım
Şimdi onlar düşünsün! :cool:
http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vgt0x.jpg
BTW: Çok hızlı lastik değiştiririm :rolleyes:
Haydi hayirlisi masallah guzel sureler gelir :)
Keşke tırmanma yarışında Open Class olsa. Bende yarışmak isterdim.
Kaç gündür arıyorum nihayet buldum.
Baştan sona izlemek istemeyenler için 03:45 den itibaren izleyiniz.
Milattan önce bu arabaların Türkiyede yarışı vardı. Hani proje safhası o zamandan bitmiş.
Ayşegül Aldinç -Beni Hatırla - Dailymotion video
Kaza çok net değil ama belki daha araştırmacı biri net olan bir görüntü bulabilir..
Allah kolaylık versin merakla bekliyoruz .İlk uçan araba projesi de bu forumdan çıkarsa artık hiç şaşırmam :D
hey yavrum projeye bak be :D Allah nazarlardan korusun hocam, hayırlı olsun şimdiden..
Iyi dilekleri icin herkese tek tek tesekkur ederim bu proje varken baska bir ise daha atildik bu arkadan itis olsun birde onden gorelim dedim ve yeni konu aciyorum az sonra :)
O zaman Clio Cup'ın konusunda bekliyoruz. :)
Hocam evvela Allah utandırmasın. Maşallah nazarlardan korusun.Bu tarz girişimler ve hareketler gerçekten çok güzel. Yani ne diyebilirim bilmiyorum üzermi üzmezmi hangi maliyetle hazırlanıyor ne yapılıyor.. Şüphesiz inanılmaz zevkli bir araçtır. Mükemmel keyif verir iyi süreler koşacağında da şüphe yok ancak;
Rol'e çıkabilecekmisin sen bununla :) :) :)