Çok değişik bir yaklaşım ... Allah utandırmasın
Printable View
Çok değişik bir yaklaşım ... Allah utandırmasın
Muhtesem. Zamaninda ic gecirerek bakip kenarda kosede olmasini istedigim yariscilardandi. Merakla piste inecegi gunu bekliyorum
daha neler görcezz :D
masallah tebrık ederım :)
Suana kadar herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim tek tek edemedim kusura bakmayin, girdik bir yola bakalim nasil cikicaz. Kesin yara aliriz ama uzmesin yeter bittiginde :)
abi araç süperde bunu nerden buldunuz ya :D valla böyle bişey nerde saklanir nerden bilinir nerden alinir :D
Heryerde Dallara Dallara yazısını görüyorum diyorum içimden nedir bu Dallara meğersem buymuş :)
Maşallah ki ne Maşallah,inşallah istediğiniz gibi olur. Yeni bir RWD rekoru mu geliyor yoksa :D
Roll yapılırmı bunla ? :)
Maşallah guzel ama hep alışılmışın dışında bi proje ve gorsellık :)
Dallara nedir bilmediğim için konuya girerken binek bişey bekliyordum.. Şaşkınlığım devam ediyor.. :)
allah kolaylık versin.proje 10 numara.ton başına 500hp ye denk geliyor.bu araçta pistte rekorları standart :)
Allah kolaylık versin, heyecanlandık ahalice :) o güçlerde çılgın gidecektir, oranlarda degişiklik düşünülüyor mu ,şanzumanda?
Taktire Şayan bir proje
başarılar
Oha :D Allh kolaylık versin :)
çook iyi ya :) sorunsuz bitirirsiniz inş projeyi
benm de hayalim karting üstüne 600f motoru
ama bu f3 efsane olur ya :) hayali bile güzel
öncelikle tebrikler , yapılmayanı yapmak her zaman daha güzel ama daha yıldırıcıdır..
diğer arkadaşlar gibi f7r swap turbolu r9 falan bekliyerek actım , güzel süpriz oldu benim içinde..
İtalya'dan kaporta parçalarıyla ilgili yardımcı olabilme sansım olabilir , napolide oturuyorum yaza kadar ama buradaki otomotiv sektoruyle aram cok iyi degil yönlendirirsen lojistik desteğim olabilir :) PM ile ulaşabilirsin ufak bi payımın olmasını isterim f3de ;)
renault yazınca konuya bakasım gelmiyordu :)şaşkınlık içindeyim Allah utandırmasın
Emirin arabayada el attiniz dimi ? Tek basina keyifli olmaz bak bastan soliyim :D
Merakla takip ediyorum konuyu.
bu nebiçim başlık diyip merakla konuya girdim değişik bişey çıktı :) kolay gelsin şimdiden merakla bekliyoruz gelişmeleri :)
:D Şoktayım allah kolaylık versin merakla takipteyim