maşallah sızın projeler ayrı ve zevklı tekrar maşallah
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bugün sabiha gökçen yolunda gördüm sanki üstü sticker doluydu eğer bu araçsa ?
Maşallah videosu varmı ciddi merak ettim![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Ustunde ki parcalar biraz agrefis gozukebilir fakat motor'u guclendirmektense herkesin fazla onemsemedigi aerodinamige biraz onem verdim. Sonuc olarak bu arac yasal bir etkinlikte yarismicagi icin tek amaci suan icin iyi zaman cikarmak. Camlari pleksi ile degistirildi (Sadece 4 yan) Arka tampon kesildi ben kestim o yuzden biraz yamuk fakat arka lastiklerin yaptigi turbulans'i kolayca disari verebilmek icin yaptim. Ayrica arkaya agresif bir diffuser geliyor, egzosun yeride degisecek. Onun disinda pist icinde filtreye ihtiyacim olmadigindan dolayi direk hava girisi takildi sol far'in ordan aliyor ve hizlandikca ram air etkisi yaratmasini umuyorum, taktiktan sonra biraz rolanti bozuldu ama Ozgun bir ara bakacak.
Eğer aracınızın üzerinde standalone beyin var ise mutlaka ITB uygulamasını düşünün derim. Şuan için çok iyi gidiyor. Arka tampon plastik miydi kestiğiniz ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Diffuser ile beraber aracın altını da kapatmayı düşünüyor musunuz ? Belkide kapalıdır. Ben bilmiyorum![]()
Ön kanat güzel olmuş proje genel anlamda çok iyi başarılarınızın devamını diliyorum
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Standalone değil üzerindeki beyin. Takılırsada üzerindeki gösterge ekranı çalışmıyor. (her türlü veri sadece o ekrandan gözüküyor) Throttle takan tanıdık var clioya. Ben kendi cliolarım ile 1.03 altına düşememişken throttle'ı olan ve sonradan 197'lik motora montajlanan clio cup ile 1.00dk başlarında dönmüştüm. Arkadan çok kopan bir araç. Pistte sürekli gaz üzerinde durmak lazım. Aksi halde sürekli kopuyor arkadan. Ben sert ayarda kullanırdım amortisörleri. Sert haliyle sattığım kişi hiç oynamadan girdiği ilk yarışta antrenman sırasında takla atmıştı. Üzerindeki motor F4R. Çok parçası kolayca bulunabiliyor. 920 kg agırlığı standart halde. 6 ile sadev sequential şanzımana sahip son hızı 195/57/R15 ve cup şanzımanı ile 240 olması lazım. ( araçta hız göstergesi yok bu arada) Haliyle baya uzun bir şanzıman ancak kısa mahrutide denedim zamanlar değişmiyor. Motor 3 cm kadar daha aşağıda taşıyıcılar üzerinde duruyor. Plaka çıkarılamaz. Plaka olsada Ralliye homologe değil. grup h girer ancak. Tırmanmada Kat 5te yarışabiliyor. Çok keyifli araçtır. Bende de 02-331 ve 02-334 şaseli araçlar bulunuyordu.
Edit: bu arada aracın RenaultSport verisi 190hp veriliyordu. teknik özellikleri bulursam ekleyeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)