Maşallah abi İnsallah sıkıntısız bi şekilde biter proje, sorunsuz sıkıntısız gazlarsın
Turboyu beraber takalım patates kızartıp hahah
Şuan stock bi mrs ile bu speclerden sonra tahmini farkın ne olucak abi ?
Takipteyim![]()
İnanç abi, hayırlısıyla biran önce çıkar inşallah, ben bile sabırsızlanıyorumKarın ağrımı iyi biliyorsun sen
O değilde koskoca sayfalarda bi bana teşekkür etmemişsin hee, o akşam Palace'ta nargileni içerken ben olmasaydım belkide şuan araban Murat abinin Magic'li garajında olmayacaktı
Arka tamponun sol alta Magic Performance sağ altada Supported By Eray Ender istiyorum
![]()
Fotolar gösteriyorki Murat abi RS'e ölümcül dokunuşlar yapıyor, ellerine sağlık, hayırlısıyla fena yüricek bu MagicRSII
![]()
ig: erayender
Enjektörlerde geldi
Aracın toplanması için sadece yağ jetleri kaldı. bu hafta onlarda gelicek kısmetse.
Brembo arka disklerde hazır
![]()
2.0T FSI
30.01.2014
Eksik olan 1-3 yağ jetleri, jet hızıyla fransadan geldi ve motor toplanmaya başladı.
Custom Garage'da down pipe yapılmaya başlandı ve üst kapağın son işlemlerinden sonra ilk marş hafta basılcak inşallah
Meğer megane rs'in blok'u F4K'imiş![]()
2.0T FSI
güzel oluyo hayırlısıyla bitsin bi görelim takipteyim![]()
INFINITE PERFORMANCE
Bari headers yaptir motor disaridayken. Motor atildiktan sonra yapamaz. Egt duser. Sebo hemen halleder.
IN BOOST WE TRUST
Laguna motoru.. ??? Motor..? Ya Volan..??
Neyse, aklıma bişeyler geldi de yazmayayım. Volan kolay da bloğu ne yapcaz?? Neyse, gene polemik çıkmasın...
Herşey cillop gibi. Kolay gelsin tekrardan.
Saygılar.![]()
senin arabayıda ben çok merak ediyorum açıkcası![]()
saolasın.
daha rodajı var
para suyunu çekti, daha hava filtresinin borusu var. turbo manifoldu için fiyat almadım ama üzerindeki motor takılıyken çıkarsa örnek resimlerden yapılabilir gibime geliyor. yarın gidince sorucam.
amannnnnn
ben kendi aracımı volansız kullanmaya karar verdim![]()
2.0T FSI
O kadar islemden sonra o araba volansiz da gitmesi lazim. Hatta ucmasi lazim.
Manifold yani hidir uzerundeki turbo ile de gerekli. Egt ne kadar duserse motora giden havayi sogutman o kadar kolay. Kendi turbosu ile bile cehennem gibi oluo icerisi. Hidir yapip sardimi etkisini gorur.
.
IN BOOST WE TRUST
Allah utandırmasın istediğiniz şekilde biter umarım proje.
aynen abi manıfolt yada turbo sarma işini bi turlu anlamıyorum ben.o sıcagı içeri hapsetmenin mantığı nedir. sıcaktan korunacak alan emme manıfoltu ve fılıtre borularıdır. asıl yalıtım yapılması gereken yer onlardır.kaput ıcınde olusacak sıcak havayıda bı sekılde tahlıye edecek cozumler uretmektır. misal kaput arkasını bıraz kaldırmak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)