k04 te karar kıldık sımdı fren kıtı kesınlestırıyorum heralde stoptech alıcam gallardo olmadı
k04 te karar kıldık sımdı fren kıtı kesınlestırıyorum heralde stoptech alıcam gallardo olmadı
Godzilla...
coiloverlarımız geldi baya uğraştım gümrükte ama...
KW nın uretımı Street versıon V1 olarak gecıyor daha once polo gtı da kullanıp cok memnun kalmıstım
Godzilla...
aynı sekılde sertac kardesımden K04 Turbo ve Audi S3 Enjektorlerımız de geldı sıra geldı fren kıtı ve roll bara
![]()
Godzilla...
Gümrük neden uğraştırdı nasıl çözdünüz. Deneyimlerini paylaşır mısınız ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
20 kg yı gecen kargolarda ıthalat belgesı öı ne gerekıyoöus ordan oraya kosturdular benı mumkunse 3-5 kurus verıp tc den almak lazım
Godzilla...
rollbardemissin burda mi yaptiricaksin yoksa hazir uretilmis bisey mi alip takicaksin?
Bende wiechers clubsport rollbar almak istiyorum ama kargo olayi dusunduruyo![]()
30 kilo idi o limit. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa oradaki gümrükçü mü işgüzarlık yaptı. Daha önce 2 kere coilover aldım gümrükten sıkıntısız ama Golf5 kiti daha ağır olabilir tabi. Ama genede 30 kilo ise limit alakası yok tabiki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
projeniz cok guzel gidiyor hayirlu olsun. HPFP ihtiyaciniz var ise bende APR pompa var satilik.
http://www.techturkey.com/forum/show...Benzin-pompasi
Biz R56 için Wiechers Rollcage aldık çok kaliteli ve güzel ürün
Tek sıkıntı kargo, adamlar TIR ile yolluyor, burda X bir ambara geliyor ve direk ithalat yapılması lazım bi ton uğraştırdılar bizi.
2800 TL gümrüğü tuttu cage in kendisi 2000 TL idi
BATIKAN
Özel Fiyatlar - Kaliteli Ürünler için Ziyaret Edin!!
Maslak Warehouse Shop
Yeni Ürün bildirimleri, Kampanyalar ve fırsatlar için
Instagram: @maslakwarehouse
Schumi.Projects
Model Product Item price Quantity Total
CI100012 APR Carbonio Carbon Fiber Intake - 2.0T FSI $299.99 1 $299.99
Subtotal: $299.99
Shipping cost: $66.26
Total: $366.25
sıparısı verdım forumlarda okugum kadarı ıle en şık ve en verımlı fıltre kıtı sanırım...
Godzilla...
Bende bu yuzden bizim sirketin katildigi bi fuar zamani almayi dusunuyorum ordan geri mal geliyo sonucta rollbarida icine atarim o mallarin ugrasmadan almis olurum yoksa dediginiz gibi bende konustum adamlarla anca tir ile yollayabiliriz diyolar gerci 2-3 kisi alsak o gumruk bedelide pek umursanmazda o kadar kisiyi bulmak dert![]()
coil almışsınız sanırım. belki başka ihtiyacı olan arkadaş da burdan takip ediyorsa diye ekliyorum.
http://www.techturkey.com/forum/show...er-sat%FDl%FDk
güzel proje hayırlı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]İnsanlarla münasebetin ateşle münasebetin gibi olsun; Çok yaklaşma yanarsın, Çok uzaklaşama donarsın...AYARCI
Konu ile alakasız olacak bilgilendirme: Gümrükten kişisel eşya sınırı 1500 euro ve 35kg dir! bunun lamı cimi yok! ya rakam belirtilen rakamı geçmeyecek yada ağırlığı, diyelim ki 300$ lık bir ürün ama 36kg geliyor, bu durumda ithalat yapmanız gerekmekte yada 300gr ama 1600 euro, durum ne yazıkki aynı. Ben bu tecrübeyi willwood un komple fren kitinde yaşadım, 37kg geldi koli ama faturayı 499$ gösterdiğim için toplam ithalat masrafı olarak 997tl ödeyerek yırtmıştım.
Bu arada projenizde başarılar dilerim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)