Muhteşem şaka makinası olmuş :)
Tebrik ederim maşallah allah kaza belasız gazlamayı nasip etsin,
Dışı temiz ve stock kalıp içinde böyle bir cengaver aynen devam üstadım maşallah :)
Printable View
Muhteşem şaka makinası olmuş :)
Tebrik ederim maşallah allah kaza belasız gazlamayı nasip etsin,
Dışı temiz ve stock kalıp içinde böyle bir cengaver aynen devam üstadım maşallah :)
Sizler sadece hobi yapan cilginlar degil ayni zamanda sanatkarsiniz ! :) Elinize emeginize saglik.. Kadranin sanziman ve devir limitorlerinden verdiğiniz süratlerle dogru orantida hatasiz oldugunu var sayarsak 100-200 kadranda 9 sonlari 10 baslari gibi ki harika bir sure. Gonlunuzce guzel gunlerde kullanin..
Kadrani kendim yaptigim icin azda olsa hizi gosterme oranini ayarliyabildim , surekli kullandgm radardroid gps programinda araba 100 gosterirken gps 95 gosteriyor , kadran 200 iken gps 193 gosteriyor .. suana kadarki her denedigim arabada bukadar yanilma vardi bu programa gore
Bayılıyorum böyle "ufacık tefecik içi dolu fıçıcık" tarzı arabalara. Tam bir şaka ve zevk makinesi olmuş. :) Senin de uğraşına, emeğine sağlık. İnsanın kendi yapması çok daha güzel. Kazasız belasız...
Maşallah elinize emeğinize sağlık
Bi kanatları eksik :) :) Maşallah valla süper olmuş imrendim bi an. Kazasız belasız keyifli sürüşler...
maşallah emeğinize sağlık inanılmaz güzel bir makina ortaya çıkmış..
Tebrikler..
maşallah çok can yakıcı olmuş, emeğinize sağlık ;)
Maşallah çok begendim.
Bir proje nasıl olmalı sorusunun cevabi olmuş aracınız.
Kazasız belasız inşallah.
maşallah.....
Valla helal olsun beceri bu olsa gerek.
tebrik ederim.hep benimde sahip olmak istediğim bir hobi.ama elimden hiç gelmiyor.bu yüzden de kendi pişirip kendi ye yiyen insanlara saygı duyuyorum.
Çok büyük emek var maşallah. Helal olsun valla
adaş ellerine sağlık. kazasız belasız inş...
Büyük emek var, tebrik ve takdir ediyorum maaşallah güle güle kullan :)
efsane gidiyor gerçekten bu kadar zevkli olacağını tahmin etmezdim :) kocaman maşallah :)
Konuyu okurken aklıma ressam bob ross geldi...
Maşallah 41 kere. Ellerinize sağlık.
vallaha helal olsun ya..41 kere maşallah
Maşallah kaanim çok feci olmus neler yapar hale gelmişsin öyle :)) ulan bi gelemedim şu izmire :))