Allah kaza bela göstermesin, emeklerine sağlık. Tek tek okudum kazasız belasız inşAllah :)
Printable View
Allah kaza bela göstermesin, emeklerine sağlık. Tek tek okudum kazasız belasız inşAllah :)
bir çok insanı özendirecek şartlardasın :) 41 kere maşallah.. muhteşem olmuş valla
şimdi bu şaka makinası değilde ne ? aman dışına hiç bir modifiye yapmayın bırakın orjinal sansınlar :D valla projeyi okurken helede videoları izlerken eğlendim. siyah s2000 ci hayırdır lan ? dediğini duydum gibi :D
Maşallah gerçekten elinize emeğinize sağlık
araca maşallah çok güzel olmuş uğraşan herkesin emeğine sağlık... Benim takıldığım başka bir nokta şu compomotive ler oz racingler havada uçuştu ondan ona geçti sonra parlak yüzeyli 6 kg oz lar geldi ŞOKTAYIM :( Muhtemelen hepsi de 15 inç :(
Okurken ve izlerken çok keyif aldım gerçekten çok emek var hayırlı uğurlu yürürlü olsun çok beğendim hangi hatta şoförsünüz merak ettim
anlatım ve foto.lar çok iyiydi.elinize emeginize saglık kesenize bereket.bence tek kelimeyle muhtesem bir çalışma.bir foto.da arkada 14si yazıyordu galiba bence öyle kalsın. :)
Emeğinize bileğinize sağlık çok güzel olmuş maaşallah güle güle güzel günlerde binin :)
Ne büyük zevktir kendi hobi garajınızda kendi yaptğınız arabanızla gazlamak.İnşallah ben de yaşarım bu zevki.Elinize sağlık emeğinize sağlık, maşallah.
Maşallah resimlere ve video lara ozenerek baktım
Tigra projesinide keyifle okumuştum, bu ondan kat kat keyifli olmuş.
Çok büyük emek var, eline sağlık. Gidişi muazzam olmuş. Kazasız belasız.
çok güzel bir iş çıkarmışsınız.
saygı duymamak elde değil. kazasız güle güle kullanın.
her civatasında büyük emeğiniz var, daha önceki tigra konusu gibi bu da enfes. güle güle güzel günlerde gazlayın
Maşallah Nazar değmesin.
Harika bir proje bütün emeğin size ait olması ve sanayi tayfasına muhtaç kalmadan hepsinin altından kalkabilmenin zevki ap ayrıdır.. Mk1 Corsa çok orjinalmiş yeni motoruda yakışmış kendisine farklı bir araç olmuş.. Allah kaza bela vermesin
Elinize ve emeğinize sağlık. böyle bir projeyi kendiniz yapmanız çok daha güzel olmuş ayrıca bolca fotoğrafta çekmişsiniz. aracınızda gayet başarılı olmuş. Tebrikler.
Baştan sona harika. Tebrik ederim.