Eline saglik kaan guzel gunlerde insallah masallah.
Printable View
Eline saglik kaan guzel gunlerde insallah masallah.
maşllah allah kazadan korusun güzel emek pistlerde başarı sağlayacağı kesin bu dışı minik kalbi buyuk aslanı kupalarla taçlandırman lazım:)
maşallah kaan izmire güzel hızlı bir araç yapmışsın
el emegi göz nuru tebrikler..
emeğinize sağlık çok başarılı olmuş.
kazasız belasız cezasız kullanmanız dileklerimle.
aracın sleeper oluşunu bozmayın aman, dışardan stock kalsın, efsane olmuş.
panki güle güle kullan konunu yenı gördüm elınden gelıyo boyle şeyler valla ne güzel
maşallah çok iyi iş çıkarmışsınız kazasız güzel günlerde gazlayın inş.
Takdir edilesi bir işçiliğiniz var,elinize emeğinize sağlık allah kaza göstermesin vallahi bravo!
Gerçekten sanakarsınız bana göre bir opel motorsport garajı açsanız şu temiz işçilik ve özveri ile çok çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Gerçi zevk para ile ölçülmez siz sanırım keyif için bu işleri yapıyorsunuz. Tam bir şaka makinası nazar değmesin bayıldım tek kelime ile
kazasız belasız bın kardesım. cok guzel proje oldu
masallah el emegi goz nuru boyle bisey olsa gerek, kazasiz belasiz gazlamalar
bende yeni gördüm konuyu kaan her zaman takdir etmişimdir seni.kazasız belasız tebrikler kardeşim selamlar.maşallah...
Hayallerimin projesi valla :) böyle bir mini opelı avcı yapmayı senelerdir planlar hayallerini kurarım:) maşallah aracada emeklerede ellerin dert görmesin dostum mükemmel olmuş bıdık :)
Kaan eline emegine saglık proje harika. Keyifle gazlarsın ins
Massallah abi eline emegine saglik mermiden bi tik hizli :)
güzel bir çalışma olmuş.
masallah aracınıza cok cıcı olmus..
kendı tahmınımce araba 190 hp den gucludur bu specdekı c20xe daha fazla cıkarır ve kendı dynomda olcutuklerımden yola cıkarak soylemek ıstedım.
Kaan emeklerine sağlık harika :)
teşekkürler :)
sağol dostum , imkanım ve vaktım oldukca pistlerde olmak ısterım fakat drag deılde , ıntercıty pıst gunu gıbı , ızmır ulku tıme treal gıbı etkınlıkler daha cok hoslanıyorum, ılk ımkanım oldugunda ıstanbul parkta bı zaman denemesı yapıcam ınsallah ..
sağolsın abim teşekkür ederım
tesekkur ederım daha evelde yazdım , zaten dıs gorunus ve tasarım olarak saygı duydugum 80 lerın ruhunu tasıyan hatlara sahıp ellemeyı dusunmuyorum kesınlıkle ..
sağol hızlı s2000 kardesım amatorce ugrasıyorum ıste :D
sagol kardesım ;)
saol kardesım eyvallah
tesekkur ederım sagolun son bıkac senedır bazı arkadasların ıyı nıyetı guzel kullanmasından dolayı artık ese dosta hatır karsılıgı ıs yapmayarak onlem aldım zaten :) ılerde maddı gucum elverırse hobby garaj tarzı bı yer acabılırım bakalım ınsallah tabı :)
sagol sınancım tesekkur ederım
sagol furkancım , nerden nereye dımı standart 1.6 tıgradan buralara dun gıbı 2006 senesı zaman cabuk gecıyor yaslandık :(
benım tam 10 senelık hayalımdı sımdı nasıp oldu , ınsallah sızede nasıp olur :)
eyvallah kardesm ınsallah ..
sagol mertcan ama mermı falan ucuk olmus :D benım mermıye kafa atan kuzenlerım yok malesef :icon_tup:
tesekkurler sagolun , daha once aynı ekıpman ıle mae kadet ıstanbulda 213 hp ye . 210 nm vermıstı ıstanbulda , ben aldıktan sonra ızmırde de aynı sekılde 213 hp ye 210 nm vermıstı , ama %30 ethanolle ve suankınden cıddı fazla avans ıle , suan standart c20xe avansında sadece ıdareten afr ayarı var obıle cok ıyı deıl , oyuzden fazla atmak ıstemedım yoksa atış serbest tr de yasıyoruz :D sımdı atesleme sıstemını degıstırıcem yakın zamanda ayardan sonra bı dyno yaparım :)
saol kardesım ,hatırlarmısın mıgrosta alısverıs arabasına bınıp kamıkaze yapmak gıbı :D
Kaan eline emeğine sağlık güle güle gazla c20xe'li corsa a güzel iş:)