aracın satılık ilanına denk geldim bugün, bence yazık olur böyle eşsiz bir aracın satılması
aracın satılık ilanına denk geldim bugün, bence yazık olur böyle eşsiz bir aracın satılması
öyle işte.
enjektör kullandınız mı yoksa kendi enjektörleri mi?
IN BOOST WE TRUST
sanırım dün veya cuma günüydü. turan güneşten aşağıya bi audinin arkasından basıyordunuz iniş istikametinde.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
maşallah, aracın son durumu nedir dyno verilerini paylaşabilmeniz mümkünmüdür ?
Ankara'da dynodynamics yada mustang tarzı az ölçen dynolar var mı ? Birde methanol işi noldu Orkun Abi
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
T-jet makine, Abarth'ın Grande Punto'da kullandığı motordur, büyük turbo sonrası yazılımla belirlenen enjektör çalışma kapasitesine göre arabamın afr değerleri olması gereken değerlerde olunca, tabiki enjektör değiştirmeye gerek olmadı.
Çok teşekkürler sevgili Güneş.
70-80 yılları arası Fiat modellerine olan sempatimden dolayı İmzam 80'lerin fiat sloganıdır ama aracınızla birlikte Türkiye de yeniden mana kazandı sanki
İlk ilana koyduğunuz andan itibaren varlığından haberdar olduğum bir araçtı ama bu kadar özenle yapıldığı konusunda hiç bilgim olmadığından fiyatını biraz abartılı buluyordum o zamanlar. Fakat şimdi ederinin gerçekten karşılığını verecek bir araç olduğunu düşünüyorum.
İyi günlerde kullanın.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Çok güzel bir proje, umarım satmaz ve geliştirmeye devam edersiniz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)