Ya Allah aşkına motor u ya biz avansı acıp yakıtı ayarlayamadik 2.5 bar civarinda vuruntu yoktu 2 sensor ve direk kulaklıkla dinledik yada piston pin inin dayanaksızlıgı ki bu cp nin hatasi bana satış ta kalin pin alın bu üstündeki pinler 400whp ye kadar dayanır demediler kaplaması su bu o kadar para harcamışken pin tek suc bu
Haydi bunu gecelim ustayı bırak demeniz hangi tecrübeye dayaniyor yada bu zaman a kadar ne yaptınız arac
ilk aracım 200sx turbo s14 tü
sahibi 80 bin km dir biniyor forged olarak ne kol cıktı ne piston catladı ne başka birşey 07 Bov 74 plakası stok turbo ile cok gazladim video lari vardi
2. aracım turbo vtec ti keyfini aldım kol piston vs yapılı idi turbo ve beyin tesistat vs elden gecirip adam ettim hanım klima yok şu bu diye sattım araci alan kişi drag a girdi akhisarda 1. olup cıkıp gittiler
3. aracim soft yaptıgım motor icine girmedigim 2.0 tfsi leon idi k04 setup yaptım ilk rev limit li 2.0tfsi idi yazılım ile işlerim hizli olsun diye sattim sevdigim bir arkadaşıma verdim gitti
4. yaptıgım arac bu bu sefer 2 bar la başlangıc yaptık ve 2.5 bar civari yukardaki yazdıgım olaylar oldu
Bu arada hiç bir parcayı ne yan sanayi alirim ne cin malı alırım
Bu arac sonrası durcakmıyım hayır bu kenarda birakip bir arac daha alıp yapacam keyf benim
Burda motor kırmadım diyen kim vardır en iyi projeleri yapan kişiler bile illaki sorun yaşıyor
500 600 hp aracınız varsa ruhsat sahibi kısmı adınız yazıyorsa ben enka ya gelip sizle rolling te drag ta yaparım Antalya da yım pist icin bir amacım yok bu aracı bu sebeplede yapmadım ama murat ustaya demişsiniz ya yinede vakit imkan ayarlarsam istanbul a pist e gelmeye calışacam gerci ilk teklifim herzaman gecerli antalya ankara arası fazla mesafe yok
sorarsan b işlerle uhraşan birilerine benide aracımıda sana söylerler ben bişeyleri ispatlama peşinde degilim ama şu varki benim aracım bir gerçek bu video ilk çıktıgı günler bu setabın üzerine yaklaşık 15 bin daha harcadım seyret madem izlemedin izle Konu: race werks ibiza 1.8t vs suziki gsxr1000 (c mode ) 100-280km roll daha çok var istersen verrim arşiv yaparsın
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Bu gün beni sevenler ile sevdiklerim ile beraberim. Tartismalari birakalim. Sizlerede aynisini tavsiye ediyorum. Tabi eger sizi seven birileri var ise..Olmadi en azindan 500-600 bhp gucunde 2 civata bir somuna sarilip uyuyun..
bizi sevenleri bizler iyi biliyoruz şu an öyle bir eglence varki burda yazmaya fırsat bulamıyorum
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Sarıldım ne var ki bunda insan sevdigi kişiye sarılır zina mi yapıyoruz dedik
Ah amca ah biz insan gibi yazdık bu sefer başka türlü yazınca hemen pes ediyorsun topu patlatilmis çocuk gibi
her insanın sevdiği vardır elbet sevenleri vardır onlarla beraberiz
Parça listesi için Google a yaz yada al benim parça listesi 1. Sayfada durmakta
Ee amca drag rol yapiyormuyuz ankara da
lütven emir sevdiklerimizle ilgilenelim amcada yapsın arabasını çıkar bi basarız olmuşmu diye benim vıdeolar var istersen atarım amca daha hızlıları bastıgımda 250cc lik bir motor yanlış anlama aman azcık gitmeye calışıyor işte garip ne yapsın
Özen Volkswagen
RACE WERKS
"shkodra" neden konuya ve ustaya saldırıyorsun ??
ayrıca pin için yazayım iyiki içerde parçalanmamış farkedilmiş
bi antilag duymak isterdim![]()
beyamca sözel münazara eşliğinde şahsi popülizm yapıyor kanımca
bunca nümayiş bir yana; kimse değinmemiş fakat amca bey aeb motordan bahsediyor
oysa yüklenen, tercih edilen 1.8t ler agu olanlar..
ve yanlış bilmiyorsam agu lar yarı forged çıkıyor fabrikasyon..
hoş 500 600 hp deniliyor 1.8t hacim ile bu güçlerde olunca ''nasa'' tasarımı bile olsa kırılabilir bence..
ha bu arada k04 lü 18t agu a3 ümde vardı .. yıllarca kullandık tık demedi
aeb / agu tek farkları krankta kol piston aynı bildiğim kadarıyla
500-600 güçler forged motorla bilinçli şekilde yapıldıktan sonra ki ;
bir tanesiyle şuanda uğraşıyorum ve aynı motor aynı turboyla murat abide de mevcut neden kırılsınki ?
bu motorun 650bg ve 700bg gazlandığınıda biliyoruz 2.1strokerlı 35li 2.0strokerlı 35li![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)