Maşallah kazasız belasiz
Maşallah kazasız belasiz
EVOLUTION X
efsane gerçekten, kırmızıda muhteşem duracaktır.. maşallah aracada
FOR US BY US
[/CENTER]
Şahsi fikrim önde zaten on numara bi ek olacak voltex kanardlar biraz söndürür bence..
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Bencanardi begenmedim araci hem bogmus hemde biraz abartiya kacmis gibi geldi. Japonyada falan olsa yada amerikada takilabilirdi de Turkiyede pek hos durmaz kanisindayim. Zaten kendini belli eden bir arac ortaya cikarttin![]()
O canardların araçta hoş durması için çamurluklari büyütüp lastikleri dışarı alıp baya kamber vermek lazım. Aracın burnu ufak canard büyük. hava kanalli carbon kaput flan eklenip on arka camurluk baya genişletilmiş hale gelirse o canardlar harika olur ama bence. Bide baya abartı spoiler tabiki hos durur
SWAT
aracimin on tarafi fotograftaki aractan daha genis oluyor zaten, voltex fenderlar var, ve on jantlarimin genisligi 10, lastigi 285 olacak.. ama yine de abartili kalabilecegini dusunuyorum sizin dusundugunuz gibi ben de..
doayen!
heyecanla beklediğimiz bir araç...
tam bir hayal ürünü allah kaza bela göstermesin
Aracın alt tarafında çok güzel bi uyum var tampon altı ve marşpiyellerin uyumu..
Canard dediğiniz parçalar büyük ihtimal siyah yada karbon olacak kırmızı üzerinde görüntü kalabalığı olur diye düşünüyorum.
Ayrıca TR de artık gözümüzün alıştığı sıradanlaşan bi parça olduğunu düşünüyorum.
Ben olsam takmazdım
Bence de takma kardeşim, tamponun güzelliğini bozmuş.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Burada voltex tamponlu hem canardlı hem canardsız yanyana 2 tane kırmızı s2k var
https://www.flickr.com/photos/698166...h/15769808016/
Kesinlikle canardsız daha iyi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)