son durum nedir ? meraklardayızzzz![]()
biz de bekliyoruzgecenin 3 ünde bütün sayfaları okudum bittiğinde 2 saat geçmişti
tebrik ederim mükemmel gidiyor
![]()
Elinize emeğinize sağlık. Araç toplamak zor iş ama siz üstesinden gelmişsiniz. Konuyu zevkle okudum. Güle güle kullanın...
Yine başladık...
Göğüsü torpidocu kapladı. Baya güzel oldu. Golf 4 göğüs parası aldı ama değdi. Şeridi de değiştirmiş.
Minik çırak yardım etmiş.
Kalorifer motorumuz. Orjinal AEG buldum...![]()
Klips'leri kırılmamış ayna kapakları, missss... Burak kardeşim sağolsun.
Bunların haricinde şalter bozulmuş, yeni şalter aldım. Bir de Yiğit Akü Prestige aldım, bakalım çok övdüler. Bu da listem umarım eksiksiz bitireceğiz.
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
bende de bir Fadıl varmk2 Golf.
Torpidonu neden boyatıın ki_? durumu çok mu kötüydü_?bide boyacı çok fazla mı para aldı
saygılar
simli boya için size özel efeckt temin edebilirim, sıradan nalburlardaki boyaların aksine etkisi çok çok daha fazla dikkat çekicidir...
Uploaded with ImageShack.us
veya daha farlı olacak şekilde
Uploaded with ImageShack.us
ikisininde uygulaması çok basit, nalburdan aldığınız standart içinde vernik olmayan opak boyanın üstüne uygulayıp son olarak vernik atıyorsunuz ve sonuç şekildeki gibi oluyor
2. fotodaki cristal efectin renkleride mevcuttur, misal siyah boyanın üstüne mavi yada kırmızı vs gibi rente kristal uygularsanız aracınızın ışıktan parlayan kısımları o renk parlamayan kısımları yine siyah gözükecektir, fiyat olarak nalbur boyalarıyla aşşayukarı aynı rakama gelebiliyor
ayrıca elimde bu işler için wet look özel bir vernikte mevcut![]()
bu boya hakkinda biraz detay alabilirmiyim mumkunse?
fiyati uygulamasi falan?
bende mk2 topluyorum, bitti sayilir bir iki hafta icinde boyanacak..
aracim kirmizi, kirmiziya uygun neler yapilabilir??
heyecan basti simdi
birde bunu boyaciya anlatmam gerekecek..
verniksiz kirmiziya boyanacak arac sonra bu atilacak uzerinede vernik seklindemi olacak?
ozellikle maaliyeti merak ediyorum simdi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)