Arkadaşlar, araç 26.500'e satılık. Bilginize...![]()
yok artık.. noldu ya hanı resımler hanı resımler derken.. :S
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Eveeet uzun bir aradan sonra sanayiye ayak basınca işleri hızlandırayım dedim...
Birgün biriniz Digifiz'li araç toplamaya olurda karar verirse aşağıdaki EEPROM'u çıkartıp sıfırlayabilirsiniz. EEPROM'u cep telefonu veya herhangi bir manyetik alanda tutmayın direk sıfırlanıyor ve lehimlerken de ayak lehimleyin ayağın üzerine EEPROM'u takın.
Detaylı bilgi burada; Club GTI
Eskisi
Yenisi
ATE fren regülatörümüz
Hayatımda ilk defa kalorifer sistemi tamir edip süngerlerini yenilemiş oldum. Bakalım başarılı olabilecekmiyiz. Tek dokunmadığım yer orasıydı, orayı da ellemiş olduk
Kötü fotoğraflar
Ve artık KJET'ten kurtulayım dedim. Hazır açmışken yatakları, egz. zincirini, segmanları ve ne gerekiyorsa değiştirdik yani yarı motor yaptık.
Golf 2'lerin karter travers'den aşağıda kaldığı için vurması baya kolay oluyor bende karteri güçlendirdim.
Eski motor tesisatından ve KJET'ten kurtuldum
Oil catch can bağladım, Burak kardeşim sağolsun
VW'lerin 2.0 ve 1.8(KR,PL,ABF...) motorlarında şarj dinamosu çok ortada olduğundan kötü bir görüntü oluşturuyor bende şarjı aşağı ittim ve resimde görülen kayışı taktım yani küçük kayış taktım. Hem de yeni emmeye çarpıyordu aynı zamanda işlevsel de oldu.
Motorun son durumu şöyle, umarım bir an önce Haltech'i alabilirim
İç tarafında son durumu şöyle umarım tesisatı halledebilirim. Bu arada göğüsü yeniden kaplattım araç daha güneşe çıkmadan kabardı. Hiç tavsiye etmiyorum direk yeni göğüs alın. Benim düştüğüm hataya düşmeyin.
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Son durum;
Tesisatı tamamen çalışır duruma getirdik ve mümkün olduğunca kabloları sarıp sakladık. Fabrikasyon tesisata yakın oldu.
İç taraf aynı görünse de çok falza kablo temizledik ve artık herşey sigorta tablosunda yerli yerinde orjinaline sadık kalınarak yapıldı.
Bundan sonra da AEM EMS4, AEM 30-2851 bobinler, AEM wideband ve AEM bobin sürücüsü 30-2840'ı bekliyoruz.
Baştan sonra geldim bitmiştir diyordum ama az kalmış.
Kolay gelsin son anları zor oluyor hep.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
seni gerçekten takdir ediyorum iyi sabır vermiş ben çoktan benzini döküp yakmıştım4 yıldır valla helal olsun
Livestrong
3 aylık bir aradan sonra...
Aracıma göre takılmaya hazır 034 Motorsport beyin takımımız, Gürsel'in tavsiyesiyle almış olduğum sigortalı röleler ve Innovate DB Serisi Wideband'ım geldi. Postacılar sağolsun bobin kırılmış olarak geldi. Bakalım Amerikalılar'a mesaj attık ne cevap verecekler.
Bunlar da naçizane fotoğraflarım;
Ekleme; 034'e daha bugün kırık bobin'in fotoğrafını yolladım bana kargo takip numarasıyla cevap verdiler. Ürünü bedelsiz değiştiriyorlar. Adamlar AEM gibi olmuş arkadaş. Herkese tavsiye ederim. Gerçi değiştirmeselerde haklılar yine de tavsiye edecektim zaten
.
2 saattır okuyorum bıttı bıtecek dıye bitmedımı hala bende dusunuyorum bole projeler ama yandakı tarıhı gorunce tırsıyorum bıraz sana kolay gelsın
hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın
4 seneyı 4saatte tek tek okudum walla ıyı sabır ısteyen bır ıs![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
baştan sona baktım okudum maşallah nazar degmesin
bikaç defa ankarada görmüştüm. bizim arkadaşında aynısından var o sanmıştım plakadan hatırladım.
kazasız belasız sürüşler
bayadır bakmıordum bitmiştir sandım ama azcık daha iş kalmış yılların yorgunluğunu atmak zor olsa gerek inşallah sonunda keyfini çıkara çıkara binersin aracı maşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)